O gălăţeancă şi-a găsit poza pe un site de MATRIMONIALE, fără a-şi da acordul pentru asta

O gălăţeancă şi-a găsit poza pe un site de MATRIMONIALE, fără a-şi da acordul pentru asta
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

O fotografie postată pe Facebook i-a adus necazuri Marianei Robea, directorul unui ONG din Galaţi. Femeia a descoperit că fotografia ei a fost luată de pe site-ul de socializare şi postată pe un site de matrimoniale.

„Am fost contactată de un domn, care mi-a spus că am vorbit în cursul zilei la telefon. I-am spus că nu este adevărat şi, din aproape în aproape, am aflat că poza mea este pe un site de matrimoniale cu datele unei fete care locuieşte în Elveţia. Am înţeles că domnul respectiv a vorbit în Elveţia vreo 20 de minute. Există posibilitatea să fie o înşelătorie gen încărcat cartele de telefon”, ne-a spus Mariana Robea, care a anunţat imediat site-ul respectiv că fotografia ei a fost folosită în mod abuziv.

Datele de pe site-ul de matrimonilae nu corespund cu cele ale Marianei Robea. „Eu reprezint un ONG şi asta îmi poate dăuna imaginii. Şi anul trecut mi s-a spus că poza mea apare pe un astfel de site, dar atunci am crezut că este doar o glumă proastă”, a adăugat femeia.

Din păcate, fiecare dintre noi se poate trezi într-o astfel de situaţie, iar legislaţia din România nu ne poate ajuta. Aşadar, aveţi grijă ce fotografii postaţi pe site-urile de socializare.

Citit 16783 ori Ultima modificare Vineri, 22 Mai 2015 10:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.