Graficul examenelor de corigenţă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării a stabilit, pentru anul şcolar 2008-2009, perioadele de desfăşurare a examenelor de corigenţă. Elevii  din clasa a VIII-a vor da corigenţele pe  27-28 august 2009, după care se vor putea înscrie la admiterea în clasa a IX-a, pe locurile rămase libere, în a treia etapă.

Elevii din clasa a XII-a de liceu, clasa a X-a şcoală de arte şi meserii şi cei din  anul de completare vor da corigenţele  pe 5-6 august.   Absolvenţii claselor a XII-a care au promovat examenul de corigenţă se pot înscrie pentru examenul de bacalaureat în sesiunea august 2009.

Elevii claselor a X-a de la şcoala de arte şi meserii şi elevii anului de completare care au promovat examenele de corigenţă se pot înscrie la examenul de certificare a competenţelor profesionale în sesiunea august 2009.

Celelalte clase din învăţământul primar, gimnazial, liceal şi profesional (altele decât cele terminale), clase din şcoala postliceală şi de maiştri  vor susţine corigenţele între 31 august – 4 septembrie.

Elevii corigenţi din clasele terminale de gimnaziu, liceu şi învăţământ profesional care nu pot participa la sesiunea de corigenţe  din luna august se pot înscrie la sesiunea din 31 august - 4 septembrie 2009.

Citit 677 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.