Wireless în autobuze/ TRANSURB oferă internet gratuit

Wireless în autobuze/ TRANSURB oferă internet gratuit
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Utilizatorii de telefoane inteligente au avut o surpriză în cursul zilei de sâmbătă, când au descoperit că societatea de transport Transurb SA le-a pus la dispoziţie, în autobuze şi troleibuze, o reţea de internet fără fir, complet gratuită. Pentru a o accesa, este însă nevoie de acceptarea unor termeni şi condiţii de utilizare.

Acum, gălăţenii aşteaptă şi aerul condiţionat în autobuze.

Sursa foto: kissfm.ro

Citit 5706 ori Ultima modificare Duminică, 16 August 2015 17:24

11 comentarii

 • postat de un calator in timp
  Marți, 18 August 2015 11:52
  92.82.217.***
  schimbati scaunele imputite cu unele din plastic si curatate la capat de linie ,ca iti este greata sa te asezi cu hainele curate unde stau toti boschetii si nespalatii care merg moca....puneti geamuri la incubatoarele aduse daca nu aveti de aer conditionat si la urma vorbim de wifi,adica dupa ce ai de toate poti aduce tehnologie de varf in AUTOBUZE NOI!
  1
  4
  Raportează
 • postat de Crina
  Marți, 18 August 2015 08:18
  95.76.32.***
  Incepe scoala, iar pe unii dintre elevi ii vor framanta gandurile: sa mearga la ore sau sa se bucure in autobuz de WI-FI? Ei, adultilor, voi ce-ati face?
  3
  3
  Raportează
 • postat de Galatean
  Marți, 18 August 2015 06:56
  78.96.253.***
  Te uiti pe internet si uiti ca trebuie sa lesini de caldura in autobuze.

  Da WC-uri nu se pun in autobuze?! Cu stergatori automate.
  Periute de dinti si sapun.Strict necesare.

  In orasul Galati unii nu se pot caca de foame dar au caini si pisici la purtator, manjind parcurile si trotuarele cu rahat, si , uite, au pus si WI-FI ca sa faca lumea haz de necaz.

  La fel si cu maturatorile mecanice pe trotuare pline de gropi......

  In orasul asta cineva face lucruri intentionat anapoda, ori nu este sanatos la cap.

  Asta nu inseamna ca sunt impotriva progresului si civilizatiei.

  Dar sa nu stricam orzul pe gaste!
  2
  7
  Raportează
 • postat de postat
  Marți, 18 August 2015 03:40
  95.130.12.***
  hehehe de acum sa vezi inghesuiala in autobuze, fiindca lumea reactioneaza mereu la gratis. Nu conteaza ce se ofera, sa fie gratis, cei mai castigati sunt hotii, acestia vor vedea cine are telefon kool, tableta, sa nu mai caute in zadar, orbeste. Lumea va fi ocupata cu internetul, iar hotii vor avea misiune usoara.
  0
  7
  Raportează
 • postat de GALATI, oras al lucrului PROST facut.
  Luni, 17 August 2015 11:17
  5.12.95.***
  Cit o mai suportati pe Genica sa fie in fruntea Transurb-ului? Aceasta ciudatenie este obedienta intruchipata. Prea multe personaje cel putin ciudate ca sa nu spun de-a dreptul incompetente, care cirmuiesc companii ale statului si care nu-si asuma nici o responsabilitate. Inscaunate de fel de fel de partide si lipsite de profesionalism, ne omoara incetul cu incetul. Daca ar exista atitudine civica, nu am mai ignora toate prostiile unor naveniti, care mai sunt si platiti pentru nepriceperea lor. Sa nu folosesti instalatiile de AC in zilele toride, cu temperaturi de 40 grade la umbra, dar sa pui WI-FI in autobuze!?! Este culmea nesimtirii si a prostiei.
  1
  17
  Raportează
 • postat de crt
  Luni, 17 August 2015 08:32
  212.178.115.***
  Este interesant urmatorul aspect: Am avut oportunitatea sa merg in Olanda cu acelasi tip de autobuz care a fost cumparat la mana a doua de cei de la Transurb si, poate vine ca un soc, aerul conditionat functiona perfect era mai frig in autobuz decat afara.

  In schimb, cand autobuzele au ajuns la GL, ca prin minune, aerul conditionat a devenit o nebuloasa completa.

  Inteleg ideea de economie de combustibil, dar mi se pare stupid ca la temperaturile noastre sa te care ca pe un porc doar de dragul de a face economie. Este foarte stupida politica celor de la Transurb in acest sens,

  Nu WI-FI era prima problema ce trebuia rezolvata pentru sistemul nostru de transport in comun.
  2
  31
  Raportează
 • postat de cadouri romanesti
  Luni, 17 August 2015 08:24
  79.116.102.***
  nimik nu e gratuit e din bani publici si apartine tuturor
  6
  17
  Raportează
 • postat de Crisinel
  Luni, 17 August 2015 08:24
  5.13.237.***
  La asa oferta, no sa mai coboare tineri din autobuze, chiar daca ajung si la capat. Deci bravo conducerii, asta le trebuia cetatenilor care folosesc transportul in oras cu autobuze fara are conditiont, dar.........cu Wi-Fi
  3
  27
  Raportează
 • postat de Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu.
  Luni, 17 August 2015 07:37
  188.25.36.***
  Cine naiba are asemenea idei timpite si cine sunt cei care le accepta? Cind pe canicula de-afara nu este aer conditionat in nici un autobuz, tu Genica care ocupi jiltul Transurb-ului degeaba ca nu esti in stare sa rezolvi problema climatizarii in mijloacele de transport in comun, a abonamentelor si a cartelelor reincarcabile care pot fi valabile pe toate traseele inclusiv in tramvaie, tu oferi WI-FI in cuptoarele pe roti? Circula cineva pe vreun traseu foarte lung cu jafurile de autobuze ca sa aiba nevoie de WI-FI, oare sunteti intregi la minte, voi astia care veniti cu astfel de "imbunatatiri" ? Ati achizitionat niste vechituri fara climatizare in interior dar in schimb ati cheltuit niste bani pe retele WI-FI.
  7
  31
  Raportează
 • postat de gheorghe
  Luni, 17 August 2015 06:20
  69.50.161.***
  O idee proasta - expunerea soferului este nociva, microundele sint agresive, produc imbolnaviri inclusiv tumorimcerebrale.
  Pentru copii - este crima!
  In Marea Britanie este interzisa telefonia mocila si interbetul wireless IN SCOLI.
  ... cui ii pasa de romani si de copiii lor - sint "sobolani" care pacalesc omul simplu si il si imbolnavesc, pe banii lui!
  38
  11
  Raportează
 • postat de GeorgiaN
  Luni, 17 August 2015 06:04
  95.76.32.***
  Care sunt 'termenii si conditiile'?
  6
  23
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.