CAZUL privind GUNOIUL ARUNCAT DE PE PONTON ÎN DUNĂRE/ Proprietarul a scăpat fără AMENDĂ, dar ce i-a IMPUS Garda de Mediu

CAZUL privind GUNOIUL ARUNCAT DE PE PONTON ÎN DUNĂRE/ Proprietarul a scăpat fără AMENDĂ, dar ce i-a IMPUS Garda de Mediu
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

După ce a fost filmat de către fotograful Florin Tofan, angajatul terasei „Sun Rise” care a măturat, duminică, 13 septembrie, deşeurile de ambalaje de pe ponton direct în Dunăre a fost dat afară de către proprietar. Potrivit comisarului-şef al Gărzii de Mediu, Marian Mocanu, angajatul a fost imediat concediat de către soţia directorului Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, Răzvan Avram, proprietara restaurantului, iar celei din urmă i s-au trasat o serie de măsuri pentru a elimina pe viitor astfel de comportamente.

„Cel căruia i s-a desemnat cazul a fost comisarul Ion Avram. Acesta mi-a comunicat că proprietarul a venit, ieri dimineaţă, la Comisariat. În urma discuţiilor şi a verificării înregistrării video, angajatul a fost dat afară, iar proprietarului i s-a trasat ca măsură să prevadă în contractul de angajare şi un regulament intern, care să elimine apariţia unor astfel de probleme”, ne-a explicat comisarul şef al Gărzii de Mediu, Marian Mocanu.

Potrivit Crinei Avram, exista şi până acum un regulament intern, în schimb nu era stipulat în regulament şi interzicerea măturatului hârtiilor în Dunăre.

„Pur şi simplu nu ne-am gândit când am întocmit regulamentul că angajaţii vor mătura şerveţelele în Dunăre, dar vom adăuga acum şi interzicerea acestui comportament. Culmea e că a fost un angajat exemplar până acum, dar nu am avut ce face, l-am dat afară. Nu pot trece cu vederea lipsa bunului simţ”, ne-a explicat Crina Avram, cea care se ocupă de administrarea restaurantului.

 

Cine le da autorizația de mediu? Cine ii poate sancționa pentru așa ceva? Dați va rog cât mai multe share-uri, poate cineva se va sesiza!

Posted by Florin Tofan on Sunday, September 13, 2015
Citit 3242 ori Ultima modificare Joi, 17 Septembrie 2015 17:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.