FĂRĂ lumină pe stradă. Zeci de gălăţeni merg prin beznă

FĂRĂ lumină pe stradă. Zeci de gălăţeni merg prin beznă
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Locuitorii de pe strada Victor Vâlcovici ne-au trimis o sesizare referitoare la lipsa iluminatului public de pe strada lor. Aparent, situaţia persistă de câteva săptămâni, iar oamenii s-au săturat să meargă seară de seară spre casă prin beznă.

Reprezentanţii Primăriei dau asigurări că problema va fi rezolvată, dar nu chiar imediat. "În momentul de faţă, se face predarea şi primirea echipamentelor între vechea şi noua firmă care se ocupă de mentenanţa sistemului de iluminat public din Galaţi. Cu această ocazie, se inventariază şi toate avariile din sistem, se identifică şi cauzele, iar în cel mai scurt timp posibil, acestea vor fi rezolvate de noul operator. Problemele din reţeaua de alimentare cu energie electrică, acolo unde există, vor fi raportate societăţii de distribuţie pentru remediere", ne-a transmis Emanuela Turcu, purtătoarea de cuvânt a Primăriei Galaţi.

Până la remediere, oamenii vor trebui să se descurce ca şi până acum, la lumina farurilor sau a lanternei. "Pentru ce mai plătim noi taxe, dacă tot nu suntem băgaţi în seamă? Stăm fără lumină pe stradă, ca în ultimul cătun. Acum, şi la sat e lumină, numai la noi nu!", ne-a transmis un cetăţean indignat.

Citit 1102 ori Ultima modificare Marți, 29 Septembrie 2015 15:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.