SCANDAL într-un cartier din Galaţi. Şapte tineri s-au luat la BĂTAIE

SCANDAL într-un cartier din Galaţi. Şapte tineri s-au luat la BĂTAIE
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Două grupuri de tineri s-au luat la bătaie în spatele blocului A1, de pe strada Brăilei. La faţa locului a fost chemat un echipaj al Poliţieie Locale, care au stabilit că scandalagii se numesc T. C., de 19 ani, P. N., de 20 de ani, D. M., de 21 de ani, toţi din comuna Vânători, respectiv, T. A., de 25 de ani, B. G. R., de 26 de ani, A. F. B., de 32 de ani, şi B. R. A., de 33 de ani, toţi din Galaţi. Cei şapte tineri, care se loveau reciproc cu pumnii şi picioarele, au fost amendaţi, conform prevederilor Legii 61/1991, cu câte 500 de lei.

De remarcat este faptul că numărul sancţiunilor date de poliţiştii locali pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi consumul de băuturi alcoolice în alte locuri decât cele special amenajate este în creştere. "Pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, poliţiştii locali gălăţeni au aplicat un număr de 270 de sancţiuni contravenţionale, valoarea acestora depăşind suma de 70.000 lei.

Alte 1.383 de amenzi au fost date persoanelor care au consumat băuturi alcoolice pe domeniul public. În aceste cazuri, valoarea amenzilor se ridică la 128.680 de lei", ne-a explicat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Citit 2009 ori Ultima modificare Marți, 29 Septembrie 2015 21:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.