ADP dă atac la căpuşe

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Exterminarea micilor vampiri se va încheia în două-trei săptămâni, crede directorul Eduard Grosu * Binefacere pentru câinii de apartament, afacere pentru ADP *

De vineri, 19 iunie, Administraţia Domeniului Public Galaţi a început acţiunea împotriva căpuşelor. „Eu cred că în două-trei săptămâni vom termina această acţiune şi sperăm să nu mai avem problema căpuşelor la Galaţi”, a declarat miercuri directorul Administraţiei Domeniului Public, Eduard Grosu.

După ce mai mulţi cetăţeni s-au plâns că animalele lor de casă s-au trezit parazitate de această insectă urâtă, sugătoare de sânge nevinovat, directorul ADP, Eduard Grosu, s-a oferit să coordoneze această acţiune care ţine însă de Primărie, primind şi aprobarea, cu sprijinul viceprimarului Nicuşor Ciumacenco, pentru acest "război".

Cum primele sesizări au venit din Mazepa, de acolo s-a început şi dezinsecţia, făcută cu atomizoare speciale de oamenii ADP. O asigurare pentru gălăţeni, mai ales că aceste căpuşe se mai dau şi la om. Directorul Grosu n-a putut să ne dea  date despre costuri, acţiunea fiind abia începută.

„Vineri am intrat pe locaţii din cartierul Mazepa, unde au fost mai multe semnale de genul acesta, după care activitatea ADP-ului pe partea de, eu ştiu, de deratizare (sic!) a intrat în special în parcurile Galaţiului, pentru că în primul rând asta administrăm noi”, ne-a spus directorul Grosu, care a raportat ieri gălăţenilor că a dezinsectizat deja Grădina Publică, toată Faleza inferioară şi unele zone din cartiere.

Ploaia de marţi a întrerupt, vremelnic, activitatea, a mai spus directorul, care spune că în alte zone – în case şi curţi – vor intra, „probabil”, cei de la Ecosal.

Citit 827 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.