Învaţă cum să comunici cu un copil cu autism! WORKSHOP GRATUIT realizat de APCA

Învaţă cum să comunici cu un copil cu autism! WORKSHOP GRATUIT realizat de APCA
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Cadrele didactice din judeţul Galaţi, interesate de problematica autismului şi de integrarea şcolară a copiilor cu autism, terapeuţii-shadow, profesorii de sprijin, dar şi psihologii şcolari sunt invitaţi luni, 2 noiembrie, de la ora 14,00 până la ora 19,00, la Biblioteca Judeţeană „V. A. Urechia”, unde va avea loc workshopul „Cum să comunicăm eficient cu un copil cu autism”.

Participanţii vor învăţa cum să adreseze întrebări unui copil cu autism, cum să îi ofere feedback şi cum să îl ajute să răspundă la cerinţe.

Pentru înscriere, dar şi pentru a primi diplome de participare, doritorii îşi pot anunţa prezenţa trimiţând un e-mail pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în care se vor preciza datele personale: telefon de contact, calitatea de participant şi unitatea şcolară de desfăşurare a activităţii. Participarea la workshopul din cadrul proiectului „Curier pentru autism”, derulat de APCA Galaţi, este gratuită.

Citit 1588 ori Ultima modificare Sâmbătă, 31 Octombrie 2015 20:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.