O bătaie soră cu meningita!

O bătaie soră cu meningita!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Snopit în bătaie, până la leşin, un bărbat şi-a petrecut toată noaptea în frig, până când a fost găsit de un vecin care  a chemat ambulanţa *

Un tânăr din Brăneşti a ajuns la Urgenţe după ce a încasat o bătaie zdravănă de la doi consăteni. A leşinat în urma loviturilor primite şi a fost abandonat pe câmp. Şi din această cauză, starea lui s-a agravat rapid, iar acum se află internat în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

„În Reanimare este un tânăr care, beat fiind, a fost agresat de un grup de indivizi, nu ştiu cât de beţi şi ăia. L-au bătut şi a rămas  undeva căzut la marginea satului şi a fost găsit abia la 4.00 dimineaţa. A fost adus la spital. Când i-a mai trecut beţia, s-a putut observa că nu se mai trezeşte ca lumea”.

„Între timp s-a constatat că în urma loviturilor pe care le-a primit în cap – pentru că omul nostru dacă dă, dă cu sete şi în cap – a suferit o meningită post-traumatică, deci creierul şi măduva spinării sunt înconjurate de o cantitate de lichid. Acest lichid care, printre altele, protejează fizic măduva şi creierul, nu comunică cu exteriorul. În acest caz, însă, s-a produs o fisură şi o infecţie purulentă a acestui lichid care înveleşte creierul şi măduva, intervenind inclusiv o suferinţă infecţioasă a creierului”.

„La ora actuală este într-o stare deosebit de gravă. Beţia şi bătaia ori te bagă în mormânt, ori te bagă în puşcărie”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

Poliţia a demarat deja o anchetă în acest caz. „Din primele cercetări a reieşit faptul că victima a intrat în conflict cu unul dintre cei doi care aveau să devină agresori. Ulterior, unul dintre aceştia a venit după bărbat, l-a lovit şi l-a abandonat. A fost găsit ulterior de un vecin care a chemat ambulanţa. În acest caz, se aşteaptă raportul medicului legist pentru a se lua mai apoi măsurile care se impun. Agresorii figurează ca dispăruţi de la domiciliu”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene, Cristina Tatulici.

Citit 829 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.