Înjunghiat cu un ciob

Înjunghiat cu un ciob
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un tânăr de 23 de ani din comuna Măstăcani a ajuns la spital după între el şi alţi doi consăteni s-a iscat, brusc, o ditai cearta. Au dezgropat securea războiului, după conflicte mai vechi, iar tânărul a avut numai de pierdut.

„M-am dus să-mi cumpăr ceva şi acolo m-am întâlnit cu vreo doi. Unul a luat o sticlă şi mi-a dat cu ea în cap, după care mi-a băgat un ciob aici” povesteşte băiatul, arătând spre bandajul de pe piept. „M-am mai certat cu ei mai demult, dar acum nu ştiu ce au avut cu mine”, se gândeşte tânărul, internat acum în Secţia de Chirurgie Toracică a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

„A fost internat un bărbat tânăr cu o plagă înjunghiată la nivelul toracelui. Plămânul era perforat şi avea tăiată şi o arteră destul de voluminoasă sub aspectul calibrului – artera mamară internă – leziune care îi punea viaţa major în pericol”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

„Victima s-a întâlnit cu agresorii în faţa unui bufet şi şi-au amintit de un conflict mai vechi. Unul dintre agresori l-a lovit pe bărbatul internat cu sticla în cap şi apoi l-a rănit cu un ciob. Agresorii au fost identificaţi şi se aşteptă raportul medicului legist pentru a se lua măsurile care se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene, Cristina Tatulici.

Citit 613 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.