Proiect tip Comenius câştigat de Inspectoratul Şcolar

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mai mulţi profesori diriginţi din Galaţi vor putea participa, din anul şcolar următor, la activităţile de formare pentru consiliere şi orientare profesională şi a carierei, pentru a şti cum să-i ghideze mai bine pe elevii lor.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi a câştigat un proiect de tip Comenius Regio, având parteneri italieni. Proiectul se numeşte BREAK (Build, Reveal, Evaluation, Acquire, Knowledge) for Your European Career - Sparge zidul pentru cariera ta europeană.

Partenerii instituţiei sunt Centrul Europe Direct din Italia, corespondentul italian al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Universitatea „Dunărea de Jos” Galaţi şi Colegiul Tehnic „Traian Vuia” (Auto) Galaţi.

Profesorii sunt formaţi în special pentru lucrul cu elevii proveniţi din familii dezavantajate. La Auto va fi înfiinţat un Centru pentru Orientare în Carieră.

Proiectul se derulează pe parcursul a doi ani şi va consta în mai multe vizite de studiu şi de schimburi de experienţă între cadre didactice.

Citit 549 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.