SESIZEAZĂ CITITORII „Vieţii libere”/ Garaje, gunoaie şi câini la mall

SESIZEAZĂ CITITORII „Vieţii libere”/ Garaje, gunoaie şi câini la mall
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Una dintre intrările de la Shopping City Galaţi este plină de gropi, zăpadă îngheţată "împodobită" de gunoaie, „găşti” de câini care te pot ataca oricând şi ruine ale garajelor folosite pe post de adăpost. Nu e tocmai cartea de vizită perfectă pentru mall-ul gălăţean. Dincolo de clădirea grandioasă, plină de tot felul de magazine scumpe, la ieşire oamenii sunt întâmpinaţi de patrupedele violente, care îşi fac nevoile pe unde apucă. Din păcate, nici unii oameni sunt stau foarte bine la capitolul bunul simţ. După ce au mâncat pe săturate sau au fost la cumpărături, aceştia aleg să îşi arunce deşeurile pe unde apucă.

„Ca să intri în mall îţi e frică, nu ştii când i se năzare animalului şi te atacă. Şi nu de alta, dar mai venim şi cu copiii. În ceea ce priveşte gunoaiele, chiar nu îi pot înţelege. Pubelele chiar nu sunt o problemă”, ne-a spus nemulţumit un cetăţean.

Până când unii gălăţeni vor învăţa să fie civilizaţi, iar patrupedele vor fi adunate, ne rămâne doar speranţa că autorităţile îşi vor face treaba, iar cetăţenii vor fi mai responsabili.

Citit 2729 ori Ultima modificare Luni, 25 Ianuarie 2016 20:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.