NOU, LA GALAŢI! QFort şi Sophia vă aşteaptă în show-room, pe Brăilei
Foto: Foto: "Viaţa liberă"

NOU, LA GALAŢI! QFort şi Sophia vă aşteaptă în show-room, pe Brăilei
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

S-a deschis în Galaţi, pe strada Brăilei, magazinul de prezentare al produselor Qfort (fabricant de ferestre şi uşi de calitate superioară din tâmplărie PVC) şi Sophia (creator de perdele, draperii şi alte ţesături pentru interior, dar şi de mobilier şi accesorii). Vineri după-amiază, la 16.30, a avut loc petrecerea-cocktail inaugurală, în magazinul de la parterul blocului BR 1A. Au luat parte la deschiderea oficială a magazinului managerii, alături de colaboratorii şi prietenii lor, dar şi reprezentanţi ai producătorilor a căror marfă va fi vândută în magazin.

Această nouă afacere gălăţeană s-a deschis în regim de franciză şi este administrată de Fansysterm SRL. Societatea intră pe piaţa gălăţeană a clienţilor care vor să îşi amenajeze cu stil spaţiile de interior, după o experienţă de vânzare a aceloraşi game de produse în cele două magazine pe care le are deschise de mai multă vreme în judeţul vecin, Brăila.

La inaugurarea showroom-ului gălăţean, am aflat şi ce puteţi cumpăra de la Qfort şi Sophia. Prima care ne-a oferit detalii despre gama de produse şi servicii oferite de de magazin a fost managerul de franciză, Oana Tomaselli.

„Provocarea a fost să oferim calitate, la un preţ accesibil clientului. Iar produsele Sophia şi Qfort sunt deja consacrate pe piaţa din România şi nu numai. Au fost testate şi s-au dovedit capabile să satisfacă şi cele mai exigente cerinţe pe care clienţii noştri le-ar putea avea. Avem şi consilieri specializaţi, care se deplasează la client şi îi oferă acestuia sfaturi gratuite în privinţa amenajărilor, aşa că suntem pregătiţi să le oferim clienţilor noştii soluţiile de care au nevoie”, a precizat Oana Tomaselli.

Showroom-ul este, deci, bine amenajat, prietenos şi vă aşteaptă cu personal de specialitate. Iar mărcile vândute aici sunt pritre cele mai cunoscute de pe piaţa europeană.

Despre QFort, spre exemplu, vă putem spunem că nu e doar unul dintre marii producători români de uşi şi ferestre din tâmplărie PVC, ci chiar unul dintre cei mai mari din regiunea de sud-est a Europei. Halele sale de producţie ocupă peste 15.000 de metri pătraţi, iar fabrica livrează un geam pe minut. Tâmplăria este concepută de ingineri cu experienţă, iar de calitatea Qfort este apreciată şi de români, dar şi de francezi, austrieci, germani, elveţieni şi belgieni.

Sophia este un brand creat în 2004 de Anamaria Ştefan, o artistă care a plecat de la ideea de a aduce decoraţiuni autentice specifice Indiei pe piaţa românească. Acest concept a evoluat continuu, ajungând astăzi să fie o marcă a bunului gust, apreciată pe scară largă nu doar în România, ci până în Anglia. Pentru că sunt de bună calitate şi pentru că producătorul vine cu soluţii pentru orice spaţiu, ţesăturile pentru interior, accesoriile şi mobilierul Sophia au fost alese, ca soluţie de amenajare, nu doar de proprietari de case, ci şi de manageri de hoteluri, pensiuni şi restaurante.

Ce vă oferă magazinul nou deschis în Galaţi care vinde produsele QFort şi Sophia, aflaţi doar vizitându-l. E situat pe strada Brăilei, la nr. 54, adică la parterul blocului BR1A.

 

Citit 7943 ori Ultima modificare Luni, 15 Februarie 2016 10:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.