Copiii de până în trei ani ar putea fi SCOȘI de la PLATA ÎNTREȚINERII

Copiii de până în trei ani ar putea fi SCOȘI de la PLATA ÎNTREȚINERII
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Copiii de până la 3 ani ar putea fi excluşi din numărul persoanelor care plătesc cheltuielile cu apa, căldura sau gazul în cadrul asociaţiilor de proprietari, potrivit unei iniţiative legislative depuse de senatorul PNL de Bacău Dragoş Luchian.

Totodată, liberalul propune extinderea termenului de plată a cotelor de contribuţie la cheltuielile asociaţiei de proprietari, afişate pe lista lunară de plată, de la maximum 20 de zile calendaristice la maximum 30. Includerea minorilor care au sub 3 ani în numărul persoanelor care plătesc cheltuielile de întreţinere ale locuinţei şi cheltuielile asociaţiei de proprietari nu se justifică, consideră iniţiatorul. Consumul realizat de aceştia se poate reflecta în contoarele de apă sau în consumul locuinţei per ansamblu, argumentează senatorul PNL.

''În plus, în condiţiile în care animalele mici de companie (pisici, căţei etc) nu sunt incluse în rândul consumului pe locuinţă sau apartament/persoană consider absurd să contorizăm cvasi-cheltuielile «provocate» de bebeluşi pentru buna desfăşurare a asociaţiei proprietarilor de locuinţe'', mai afirmă senatorul în expunerea de motive a proiectului de lege, pentru care a cerut procedură de urgenţă. Sursa foto: familia.md

Citit 3396 ori Ultima modificare Sâmbătă, 27 Februarie 2016 18:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.