Începutul HAOSULUI pe pneuri. Vom deveni ”sardele” sau maratonişti

Începutul HAOSULUI pe pneuri. Vom deveni ”sardele” sau maratonişti
Evaluaţi acest articol
(25 voturi)

Data de 9 mai va deveni începutul haosului pe pneuri, cu tot cu Transurb. Autobuzele nu vor fi suficiente, orarele lor de intersecţii vor fi întocmite "uite aşa de-al dra’", ca să nu putem lua alt mijloc de transport, ş.a.m.d.

Spre exemplu, eu plec la ora 7,00 din satul Costi cu un microbuz, până în Bariera Traian. De acolo urc în alt microbuz, trec pe lângă Parcul CFR şi cobor la Hotel "Dunărea", iar la 7,30 sunt la serviciu. Acum, niciun autobuz nu are orar pentru a ne prelua din Barieră.

Aşa va fi şi după 9 mai, când Primăria va desfiinţa microbuzele, al căror grafic face faţă acum cu succes tuturor străzilor Galaţiului. Conducătorii Galaţiului nu sunt gălăţeni, să ţină cu populaţia, au interese pe care populaţia "neiniţiată" le simte. Eu ştiu ce va fi după 9 mai: vom deveni "sardele" dacă urcăm, iar dacă nu urcăm... vom fi maratonişti. Aş vrea să nu fie aşa, dar...


Vă reamintim că "Viaţa liberă" găzduiește, săptămânal, cele mai interesante opinii şi atitudini despre Galaţi. Cu intenția să realizăm o radiografie a societăţii civile, în care să se regăsească aspiraţiile fiecărui gălăţean care are ceva de spus, vă invităm - dacă doriți să vă implicați şi considerați că puteți ajuta cu idei şi propuneri concrete la schimbarea în bine a oraşului - să trimiteți texte pe adresa de mail a ziarului, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 5580 ori Ultima modificare Marți, 22 Martie 2016 17:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.