Înainte de BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ: 159 de posturi libere, pentru 18.000 de şomeri
Foto: Foto-arhivă ”Viața liberă”

Înainte de BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ: 159 de posturi libere, pentru 18.000 de şomeri
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Conform ultimelor date ale Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM), în Galaţi sunt, în momentul de faţă, 17.771 de şomeri înregistraţi, ceea ce înseamnă că rata şomajului este de 8,77 la sută. Din păcate, perspectivele pentru o eventuală angajare nu sunt deloc roz, dat fiind că prin intermediul agenţiei sunt disponibile doar 159 de locuri de muncă.

Vestea bună pentru mulţi şomeri poate veni, însă, pe 14 aprilie, când în holul Universităţii Dunărea de Jos se desfăşoară prima bursă a locurilor de muncă din acest an. "Până la această dată, AJOFM Galaţi contează pe un număr de aproximativ 40 de angajatori din judeţul Galaţi, care vor oferi în total aproximativ 398 de locuri de muncă, astfel: posturi pentru persoane cu studii superioare (inginer industrie alimentară, asistent manager, agent vânzări, gestionar, inginer, desenator tehnic, inginer proiectant, programator, operator call center,etc.), cu studii medii (agent de securitate, agent servicii clienţi, şofer, vopsitor industrial, sablator, sudor, patiser, brutar, cofetar, etc.), dar şi pentru muncitori necalificaţi", ne-a declarat directorul AJOFM, Cezar Năstase.

Bursa generală a locurilor de muncă va începe joia viitoare, pe 14 aprilie, de la ora 9,00, şi se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, fie că sunt sau nu în evidenţele AJOFM.

Citit 1805 ori Ultima modificare Duminică, 10 Aprilie 2016 20:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.