ZIUA COPIILOR NOȘTRI - un spectacol plin de zâmbete, la Fundaţia ”Inimă de copil”

ZIUA COPIILOR NOȘTRI - un spectacol plin de zâmbete, la Fundaţia ”Inimă de copil”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Fundaţia „Inimă de Copil” a sărbătorit sâmbătă, 28 mai, pentru a XIII-a oară consecutiv, „Ziua copiilor noştri”. A fost, ca de obicei, un spectacol de suflet, oferit de copii speciali şi minunaţi. Prichindei susţinuţi prin programele şi activităţile fundaţiei, donatori şi voluntari au cântat, au dansat şi au bucurat întreg publicul. De asta aceasta, lacrimile care au curs au fost doar de fericire. Cu siguranţă nu este uşor să lupţi zilnic cu sărăcia şi greutăţile, dar să învingi diagnostice necruţătoare şi marginalizarea socială reprezintă o victorie şi mai mare.

Un moment special a fost oferit de Centrul de Recuperare şi Reabilitare pentru copiii cu dizabilităţi din Galaţi: o paradă a personajelor de poveste. De asemenea, copiii de la centrele de zi din Galaţi, Pechea, Tecuci şi din programele „Şcoală după şcoală” s-au întrecut în cântece şi dansuri.

Evenimentul „Ziua copiilor noştri” este şi un moment de bilanţ al reuşitelor fundaţiei. Margareta Borş şi Paula Necula au învăţat  ce înseamnă să fie un părinte bun pentru un copil cu nevoi speciale.

Au fost premiaţi şi copiii care au depăşit cu brio încercările vieţii, care au un comportament ireproşabil şi au obţinut rezultate extraordinare la şcoală. Aceştia sunt: Alexanda Măgureanu, Gabriel Manolache, Robert Grosu, Daniela Radu, Ioana Banea și Alexandra Bîrzu. De asemenea, părinții anului au fost premiați: Lodoleta Duminica, Aliona Melinte, Cecilia Olteanu și Fănica Olaru.

Citit 3026 ori Ultima modificare Joi, 02 Iunie 2016 13:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.