Un gălăţean cu probleme psihice a DISPĂRUT fără urmă de acasă

Un gălăţean cu probleme psihice a DISPĂRUT fără urmă de acasă
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Sandu Onofrei are 36 de ani, probleme psihice şi, de pe 21 mai, este căutat cu disperare de mamă, cunoscuţi, dar şi de poliţiştii gălăţeni. Tânărul a plecat de acasă, în ziua Sf. Constantin şi Elena, aşa cum o făcea de regulă, pentru a merge în zona de la capătul troleelor, unde obişnuia să stea pe lângă şoferii de autobuz sau printre taximetrişti. Oamenii îl ştiau cu probleme, ne dă asigurări mama lui, şi îi mai dădeau câte o cafea.

"El nu putea munci, nu ştia să facă nimic. Nu ştie să citească, pentru că fiind cu probleme nu a putut merge la o şcoală normală. Nu făcea rău nimănui, oamenii de acolo se purtau frumos cu el. Doar cu câteva zile înainte, venise bătut acasă, cică îl loviseră unii care au vrut să îi ia vreo trei lei pe care îi avea în buzunar. Pe 21 mai, însă, nu a mai revenit acasă. Nu e în obiceiul lui să dispară atâtea zile, ştie să vină acasă, să spună unde stă, cum îl cheamă. E greu de crezut că s-a rătăcit", ne-a sus mama lui Sandu Onofrei.

Văzând că băiatul nu revine la domiciliu, femeia a anunţat poliţia, cerând sprijin calificat pentru găsirea dispărutului. În paralel, cere ajutor de la oricine ar putea da indicii cu privire la fiul ei. Sandu Onofrei are 1,78 metri înălţime, constituţie atletică, ochii verzi, faţa ovală. Când a plecat de acasă, era îmbrăcat cu pantaloni scurţi de fâş bleumarin, tricou de aceeaşi culoare şi papuci de plastic maro.

"Dispariţia bărbatului a fost semnalată la Secţia 3 Poliţie, dosarul fiind înaintat Biroului Urmăriri. S-au făcut formele legale pentru ca acesta să fie dat în urmărire naţională", a precizat cms. şef Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Cine poate da relaţii despre Sandu Onofrei, este rugat să sune la 112 sau la cea mai apropiată unitate de poliţie.

Citit 16200 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Iunie 2016 13:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.