„Estrada Copiilor” a bătut iar în deplasare!

„Estrada Copiilor” a bătut iar în deplasare!
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Studioul de dans „ESTRADA COPIILOR”' din Galaţi se poate lăuda iar cu performanţe artistice de zile mari: nu mai puţin de 16 premii importante la două foarte recente concursuri naţionale.

Şase Premii I, la Constanţa!

Astfel, la Concursul „Black Sea Dance”, desfăşurat pe  25 iunie, la Constanţa, foarte tinerele vedete au cucerit şase Premii I şi un Premiu II! Mai precis, dintre trupele Studioului, trupa „Aqua Dance”, cuprinzând micuţi artişti în vârstă de 7-9 ani, a obţinut câte un Premiu I la categoria Dans modern, respectiv Show dance! Trupele „Funky Dance”, de 12-15 ani –  Premiul I la Show dance şi acelaşi premiu pentru majorete! Trupa „Active Dance”, de  9-12 ani, a obţinut  Locul II  la Street dance. Trupa „Black Dance”,  15-18 ani – două Premii I: la Show dance, respectiv majorete.

Cinci  Premii I, la Amara!

La ediţia a IV-a a Concursului naţional „Turism Dance”, desfăşurat pe 2 Iulie la Amara, trupele Estradei copiilor gălăţeni au reuşit să obţină nu mai puţin de nouă premii: cinci Premiul I, trei Premiul II şi Trofeu  (Premiu Special). Astfel, trupa „Active Dance primea Premiul I la categoria Street dance, „Funky Dance”, acelaşi prim loc pentru Show dance, dar şi pentru trupa de majorete şi Trofeul: Premiul Special pentru cea mai bună coregrafie la show! Trupa „Black Dance” a urcat pe Locul I la Show dance, acelaşi loc I fiind adjudecat şi de Alexia Lupea, la solo Street dance. Locul II a fost câştigat de „Trio Black Lights”, la Freestyle, dar şi de duo „Blaxy Girls”, la Show dance şi duo „Duplic2”, la Street dance.

Un "familie" cât o armată!

Organizator şi instructor, din anul 2009, al Ansamblului „Estrada copiilor”, cunoscuta solistă Andreea Ignat – coregraf şi profesor de canto, avea să declare după cele două seturi de victorii în deplasare: „Sunt foarte mândră de copiii pe care îi pregătesc! Iubim ceea ce facem şi trăim la intensitate maximă fiecare emoţie. Ceea ce se întâmplă la Studioul nostru de dans nu este doar coregrafie, ţin foarte mult la imagine, atitudine şi munca în echipă. Îi felicit pe toţi copiii care ştiu să îşi petreacă timpul liber prin dans şi mai mult de atât, îi felicit pe cei care reuşesc să facă o performanţă dintr-un hobby. Le mulţumesc părinţilor pentru sprijin şi susţinere!” În fond, este vorba şi despre educaţie! Cei în jur de 150 de membri ai Ansamblului, cu vârste cuprinse între patru şi 20 de ani, sunt ca o mare familie.

Managerul artistic Andreea Ignat este şi organizatoare a patru ediţii ale Concursului Naţional de Dans „Galatz fest Dance”.        

Citit 3098 ori Ultima modificare Joi, 07 Iulie 2016 17:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.