Ultima zi de depunere a diplomelor la Universitatea „Dunărea de Jos”

Ultima zi de depunere a diplomelor la Universitatea „Dunărea de Jos”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Candidaţii declaraţi admişi în urma concursului organizat de Universitatea „Dunărea de Jos” mai pot să îşi depună diplomele în original doar până astăzi, 21 iulie, la ora 15,00. Dacă nu o fac, vor fi declaraţi respinşi.

Astăzi se încheie prima etapă a admiterii la „Dunărea de Jos”, cea în care viitorii studenţi sunt invitaţi să îşi „rezerve” locul obţinut în urma concursului, prin depunerea actelor în original.

Tot astăzi, după ora 18,00, vor fi afişate noi liste de admitere, care vor conţine doar numele candidaţilor admişi care şi-au depus diplomele de bacalaureat. De asemenea, vor mai fi admişi cei care vor urca pe liste pe locurile celor care nu şi-au mai depus actele în original. La rândul lor, aceştia din urmă  trebuie să îşi aducă în cel mai scurt timp diploma de bacalaureat pentru a fi siguri de locul ocupat. Termenul pe care îl au la dispoziţie este joi, ora 15,00.

Joi seară sau, în cel mai rău caz, vineri, vor fi afişate listele finale ale primei sesiuni de admitere la Universitatea „Dunărea de Jos”. Locurile rămase neocupate vor fi scoase la concurs în sesiunea din toamnă.

Citit 1122 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.