ATITUDINI/ Disperare de vecin. Latrina fudulă din buricul târgului
Foto: Foto ”Viața liberă”, Corina Dobre

ATITUDINI/ Disperare de vecin. Latrina fudulă din buricul târgului
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Există la Galaţi, chiar în buricul târgului, vizavi de Liceul Tehnologic "Simion Mehedinţi", la doi paşi de Poliţia municipală (secţia 1), la trei paşi de Biserica greacă, şi la patru paşi de Primărie, o clădire dezafectată care stă să se dărâme!, și pute îngrozitor. Fără uşi, fără ferestre, fără proprietari sau chiriaşi, clădirea este lăsată de izbelişte, pradă oamenilor străzii, a câinilor fără stăpân, a pisicilor, care îşi fac nevoile acolo completând imaginea dezastruoasă de groapă de gunoi! Mai mult, vecinii mizerabilei clădiri depozitează între pereţii scorojiţi fel de fel de lucruri dubioase şi urât mirositoare pe care să le aibă la îndemână în caz de ceva!

Poate n-ar deranja atât de tare dacă respectivă dărăpănătură ar fi undeva la marginea oraşului, sau într-un loc mai puţin frecventat, dar aici, unde zilnic trec mii şi mii de cetăţeni, elevi, studenţi, cadre didactice, poliţişti, funcţionari ai Primăriei sau călătorii autobuzelor care îşi au staţia "Albatros", faţă în faţă cu mizeria descrisă, nici nu se poate imagina!

Textul pe care tocmai l-aţi citit nu-i un pamflet, nu-i o poveste oarecare, veche de trei, patru sau cinci ani, nici vreo reclamaţie de octogenar înrăit, nu: e strigătul de ajutor al unui vecin disperat. Mulţumesc pentru înţelegere!

CLICK AICI pentru a AFLA ce au de SPUS GĂLĂȚENII


Vă reamintim că "Viaţa liberă" găzduiește, săptămânal, cele mai interesante opinii şi atitudini despre Galaţi. Cu intenția să realizăm o radiografie a societăţii civile, în care să se regăsească aspiraţiile fiecărui gălăţean care are ceva de spus, vă invităm - dacă doriți să vă implicați şi considerați că puteți ajuta cu idei şi propuneri concrete la schimbarea în bine a oraşului - să trimiteți texte pe adresa de mail a ziarului, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 4011 ori Ultima modificare Miercuri, 10 August 2016 19:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.