CAMPANIA ”Ajută un copil să meargă în tabără” continuă

CAMPANIA ”Ajută un copil să meargă în tabără” continuă
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Fundaţia „Inimă de Copil” a lansat, în perioada 1 iulie - 31 august, campania de strângere de fonduri prin SMS la numărul 8837 - Ajută un copil să meargă în tabără! Împreună construim amintiri de neuitat!

Unul dintre cele mai dragi programe ale organizaţiei destinate copiilor în dificultate şi tinerilor cu dizabilităţi este cel de tabere organizate anual, din 1997, la mare şi la munte. Taberele sunt destinate copiilor provenind din familii cu dificile probleme materiale, copii cu dizabilităţi şi copii cu rezultate şcolare deosebite din programul „Un sat, un copil!”, toţi fiind dintre copiii susţinuţi în programele Fundaţiei „Inimă de copil”.

Aceşti copii care luptă în fiecare zi pentru a depăşi provocările din viaţa lor, merită să le fie oferită o rază de fericire şi să le fie împlinite visele.

Anul acesta 80 de copii din programele organizaţiei au mers în tabere la munte, în cinci serii, în perioada 6 iulie - 5 august. Cu ajutorul campaniei de donaţii prin SMS la numărul 8837 (tarif: 2 euro/mesaj) şi al tuturor celor care se alătura cauzei, ei îşi pot construi amintiri la fel ca ceilalţi copii. Bugetul necesar acoperirii costurilor integrale ale programului va fi asigurat cu ajutorul donatorilor individuali ai campaniei SMS şi al sponsorilor. Puteţi dona în continuare orice sumă de bani în contul RO98RNCB0141032886400001, BCR Galaţi.

„Mie mi-a plăcut cel mai mult în tabără când am fost la râu şi ne-am bălăcit, că am făcut baie cu apă caldă, că m-am dat în hamac pentru prima oară, am fost pe munte, am dansat, am jucat multe jocuri şi am cântat. Focul de tabără din ultima seară a fost foarte frumos şi mi-a plăcut foarte mult cerul plin de stele. Mi-a plăcut mâncarea foarte mult, mai ales ciorba caldă din fiecare zi, că am mers la clubul de echitaţie, pisicuţa care a stat cu noi toată săptămâna şi pe care aş fi vrut sa o luăm acasă.  Mulţumesc tuturor oamenilor care au donat ca eu să pot să mă bucur”, ne spune Andra (10 ani), Centrul de zi „Teodora”.

Programul este un prilej unic de a deschide timp de câte o săptămână universul copiilor către locuri şi activităţi nesperate şi extraordinare: munte, excursii, jocuri, pictură, poveşti şi mâncare extraordinar de bună. Voluntari, personal, sponsori şi donatori fac toate aceste lucruri posibile.

Citit 1403 ori Ultima modificare Marți, 09 August 2016 20:13

2 comentarii

 • postat de Avram
  Miercuri, 10 August 2016 15:17
  89.137.230.***
  Munciti pentru copii vostri, nu mai cersiti...
  0
  1
  Raportează
 • postat de Avram
  Miercuri, 10 August 2016 15:16
  89.137.230.***
  Cand eram eu copil, nu ma ajuta nimeni sa ma duc in tabara, sa fac o operatie, sa plec in excursii, sa trec peste saracie... Mama se chinuiau si isi dadea sufletul ca sa-mi fie bine. A ramas vaduva si bolnava cu doi copii mici si nu s-a mai plans pe la nici un ONG. Generatia mea nu era cersetoare si comoda, nu era puturoasa. Acum toata lumea cere, toata lumea se vaita, toata lumea vrea totul in palma fara sa munceasca, fara sa traga pentru copii lor, vor donatii. Noi n-am primit donatii, noi am tacut si am inteles cand parintii n-au avut, nu ne-am dat cu fundul de pamant, noi am muncit imediat cum am crescut mai mari si am devenit mai stapani pe noi, noi am ajutat parintii cu treburile casnice, am pus burta pe carte ca sa le dam o satisfactie sa ne trimita in tabere si diverse excursii, nu am alergat dupa pockemoni si nu am scris baliverne la bac. Asteapta ajutoare de la UE, asteapta ajutoare de la Primarie. Cand vor creste mari ce le vor spune?
  - Pai mama, m-am luptat sa te fac mare, am cersit la ONG-uri ca sa fac un ban.
  La munca cu voi, nu la cersit !
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.