ADOPTĂ UN SUFLET. Pisica neagră aduce bucurie în casă

ADOPTĂ UN SUFLET. Pisica neagră aduce bucurie în casă
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Campania demarată de "Viaţa liberă", numită "Adoptă un suflet", continuă cu povestea unei pisicuţe mari cât două palme. Mititica a fost găsită acum trei săptămâni, mai mult moartă decât vie, leşinată de cald, foame şi sete, aruncată în boscheţi ca un ambalaj de plastic.

Potrivit celei care a găsit-o şi îngrijit-o în ultimele săptămâni, pisicuţa are două luni, este zgubilitică, plină de viaţă şi are extrem de multă dragoste de dăruit. A fost deparazitată intern şi extern, mănâncă orice, de la bobiţe la mâncare umedă şi îşi face nevoile doar în litieră.

Aşadar, dacă vă doriţi un suflet mic în casă, o puteţi contacta pe facebook pe Sofia Huzum Ioan, actuala deţinătoare a pisicuţei. "Nu o dau pentru că vreau să scap de ea, ci  pentru că sunt depăşită. Mai am un câine şi patru pisici în casă şi, deşi pentru unii nu e mult, pentru mine este, fiind depăşită şi ca timp, şi ca spaţiu. Vreau pentru pisicuţă un loc bun, o familie iubitoare şi care să îi poată acorda multă atenţie", explică Sofia Huzum Ioan.

Pisicuţa este disponibilă pentru adopţie şi pe pagina de facebook a celor de la Help Lăbuş.

Citit 3853 ori Ultima modificare Luni, 22 August 2016 17:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.