Iluminatul din Grădina Publică NU funcţionează
Foto: Foto Anca Stanciu

Iluminatul din Grădina Publică NU funcţionează
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Cine a vrut să se plimbe, sâmbăta trecută, prin Grădina Publică, a avut parte de o surpriză... întunecată. Cele mai multe becuri din parcul gălăţean erau stinse, ca urmare a unei avarii, astfel că greu se putea distinge ceva la mai mult de un metru în faţa ochilor.

Aceleaşi scuze de ani buni

Curioşi să aflăm de ce nu este pic de lumină în cea mai mare parte a Grădinii Publice, l-am întrebat pe unul dintre oamenii care asigura paza parcului ce s-a întâmplat.

"E de la ploaie. Cred că s-a infiltrat apa şi a afectat cablurile. Eu am numărat vreo 120 de becuri care nu mai funcţionează, dar posibil să fie mai multe", a explicat omul. Ce-i drept, nici celelalte becuri, care ardeau anemic, nu făceau prea multă lumină, astfel că Grădina Publică aducea mai mult cu un platou pentru filmele de groază, în loc de un spaţiu de promenadă.

Oamenii sunt nemulţumiţi

"Nu îşi dau oare seama cei responsabili că ăsta e momentul ideal pentru hoţii? Pentru violuri? Ţi-e şi frică să intri noaptea într-un astfel de loc. Eu am ieşit cu câinele, dar nu stau prea mult şi am grijă să umblu doar pe la lumină. Ciudat este că merg becurile în vale, acolo, la scările care duc spre poligon. Acolo nu a plouat sau au stâlpii cabluri mai bune? Asta oricum e o scuză jalnică", ne-a explicat o femeie.

Primăria arată spre constructor 

"Lucrarea este încă în garanţie, ceea ce înseamnă că societatea Palegrini se va ocupa de remedierea problemei. De altfel, ei au fost anunţaţi deja de acest lucru. Ştim că nu este prima sesizare în acest sens, pe adresa Primăriei fiind mai multe adrese legate de această problemă. Din păcate, lucrările sunt făcute pe bani puţini, astfel că şi calitatea sistemelor de iluminat este îndoielnică", a explicat Raluca Ardean, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Citit 1112 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Octombrie 2016 00:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.