Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Reprezentanța Comisiei Europene și Freedom House România anunță deschiderea înscrierilor pentru ediția 2017 a programului „Bursele Europene: Jurnaliști în Dialog”.
Programul se adresează ziariștilor din presa locală și regională - print, online, radio, TV -, precum și bloggerilor și freelancerilor care sunt interesați să cunoască modul în care Uniunea Europeană influențează viața comunității locale în care își desfășoară activitatea.
Pentru a fi selecționați în program, jurnaliştii, bloggerii și freelancerii se pot înscrie până vineri, 21.04.2017 (inclusiv), prin transmiterea către Freedom House România a CV-ului și a cel puțin unui articol, analiză, reportaj ori postare în care au abordat tematica europeană.
Proiectul este compus din două seminare pentru jurnaliști și bloggeri, ce vor avea loc în perioada mai - iulie. Locul de desfășurare al acestor seminare va fi anunțat ulterior. Ca și în anii anteriori, participanții cei mai activi în cadrul seminarelor se vor bucura de o vizită sau de un stagiu de studiu la Bruxelles.
„Alături de dna Angela Cristea, șef al Reprezentanței Comisiei Europene în România, și de alți vorbitori cu expertiză în domeniu, vom dezbate temele europene ale momentului și evoluțiile politice, economice și de securitate regionale.
Pentru participarea la selecție, vă rugăm să trimiteți CV-ul și un articol, analiză, reportaj ori postare în care ați abordat tematica europeană, redactat și publicat în anul 2016, la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cu copie la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până cel târziu în data de 21 aprilie 2017.
Vă rugăm să menționați drept titlu al email-ului:
Înscriere [prenume] [nume] BEJD 2017”, se arată în anunţul Freedom House România.

Persoana de contact este Alex Stoianovici, coordonator proiecte Freedom House România. Relaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0726 406 509.

Citit 1298 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Martie 2017 17:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.