De câţi BANI s-au distrat tecucenii, la zilele oraşului

De câţi BANI s-au distrat tecucenii, la zilele oraşului
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Chiar dacă oraşul a fost afectat serios de vremea rea, care a pus la pământ arbori şi i-a lăsat în beznă pe unii localnici, Primăria n-a renunţat la distracţia de Zilele Tecuciului, unde, pe lângă artişti locali, au concertat Alina Eremia, Antonia, Taxi şi Direcţia 5.

Potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, contractul de organizare a manifestărilor a fost atribuit direct firmei bucureştene Comori Ardeleneşti, cu preţul de 98.300 de lei. "O singură zi, duminica, este achitată de noi prin contract, celelalte două sunt din partea lor, iar în contrapartidă noi le punem la dispoziţie spaţiu pentru comercianţi. Eu sunt foarte mulţumit de această variantă, dat fiind că avem incluse şi focurile de artificii", ne-a declarat primarul Cătălin Constantin Hurdubae.

Pentru promovarea evenimentului, Primăria Tecuci a oferit direct un contract de 8.400 de lei firmei Paf Media SRL, contract care stipula că atât reportajele anterioare şi ulterioare evenimentelor, cât şi spoturile publicitare vor fi difuzate la postul TV Galaţi.

Impresiile tecucenilor după distracţia de peste 23.000 de euro sunt împărţite: unii s-au simţit bine, alţii susţin că totul a semănat a bâlci…

Citit 4899 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Aprilie 2017 02:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.