IPOSTAZE. Prin cartierele Galaţiului. Cetăţenii certaţi cu bunul simţ fac expoziţie de gunoaie
Foto: ”Viața liberă”, Marius Prisacariu

IPOSTAZE. Prin cartierele Galaţiului. Cetăţenii certaţi cu bunul simţ fac expoziţie de gunoaie
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Nu e un secret că unii gălăţeni au o problemă cu aruncatul gunoaielor unde nu e cazul. Deşi containerele sunt la doi paşi, mai sunt unii care preferă să îşi arunce sacii de la distanţă, fără să le pese unde „aterizează” aceştia. Iar restul cetăţenilor, cei care respectă regulile, trebuie să suporte consecinţele lipsei de educaţie, de civilizaţie şi, în esenţă, de respect pentru lege şi confortul celui de lângă tine al unor gălăţeni care reprezintă totuşi o minoritate.

Prin urmare, nu o dată am trecut pe lângă containere şi am văzut gunoaiele aruncate după cum bate vântul. Fie ca acestea rămân prinse în gard, pe spaţiul verde sau pe lângă coşuri, un lucru e cert, nu acolo le e locul. Din nefericire, suntem nevoiţi, mai ales în această perioadă să suportăm mirosuri înţepătoare şi să privim imagini neplăcute.

Până când acest persoane nu vor fi amendate, din păcate, vor continua să arunce sacii menajere unde le este mai comod. Iată, alăturat, imagini surprinse recent în mai multe cartiere din Galaţi, cu resturi pe lângă containere. Din lipsă de spaţiu, nu avem cum să publicăm şi fotografiile cu gunoi pe spaţiul verde.

Vom reveni.

Citit 4156 ori Ultima modificare Luni, 08 Mai 2017 13:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.