Se anunţă chef de chef, cu manele, la "Carlos"
Foto: Gabriel Kolbay

Se anunţă chef de chef, cu manele, la "Carlos"
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Despre Clubul "Carlos" din Vârlezi şi despre plângerile repetate pe care oamenii care locuiesc prin preajma lui le făcuseră la Poliţie, "Viaţa liberă" a scris în repetate rânduri.

Clădirea e tot acolo, dar vineri dimineaţă nu părea deschisă publicului. Vă reamintim, pe scurt, câteva elemente din istoria recentă a locului. Aşa cum cotidianul nostru vă informa, mai mulţi oameni din Vârlezi se plângeau, prin 2012-2013, că petrecăreţii adunaţi noaptea la club fac gălăgie, se bat pe stradă şi îi ameninţă pe cei care au curajul să intervină în încercarea de a potoli scandalurile. Tot prin 2012, clubul a fost sancţionat în două rânduri pentru tulburarea ordinii publice şi, la un moment dat, îşi încetase activitatea. De atunci, oamenii din zonă au mai reclamat că s-ar fi petrecut, în zonă, diverse scandaluri, dar, oficial, nimeni din Vârlezi nu a mai confirmat că la "Carlos" s-a reluat activitatea. Există însă persoane care, prin intermediul unor postări pe Facebook, indicau faptul că participă la petreceri în clubul de la Vârlezi, în 2015 şi în 2016.

Nici acum nu s-ar întâmpla nimic în club, spune primarul comunei Vârlezi, Mihai Patriche. "E închis. Din câte ştiu, patronul e plecat. E păcat, totuşi, că nu s-a reuşit acolo o afacere de care să se bucure comunitatea. Că bani se investiseră destui…", a precizat Ştefan Patriche.

Dacă în zona clubului va continua sau nu să fie linişte şi pace, rămâne de văzut. Noi am găsit, spre exemplu, în zona de centru a oraşului Galaţi, pe strada Domnească, un afiş lipit pe un stîlp, zilele trecute, şi care anunţa, pentru luna octombrie, la "Carlos", un mare bairam cu manele şi "dansatoare Taraf TV". O fi vreo glumă? O fi anunţ serios? Oricum, până în octombrie mai e ceva vreme să aflăm...

Citit 2392 ori Ultima modificare Marți, 30 Mai 2017 20:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.