Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „General Eremia Grigorescu” Galaţi a organizat, miercuri, 14 iunie, pe stadionul „Dunărea”, etapa judeţeană a „Concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă”.

Echipele participante au avut de trecut trei probe practice: ştafeta 4x100 de metri, pista cu obstacole pe 100 de metri şi dispozitivul de intervenţie. La finalul celor trei probe au fost desemnate trei echipe câştigătoare pentru cele două categorii participante, respectiv servicii voluntare pentru situaţii de urgenţă şi servicii private pentru situaţii de urgenţă.

La serviciile voluntare, locul întâi a fost ocupat de echipa din Ghidigeni, urmată de cea din Cudalbi şi cea din Nămoloasa. La categoria servicii private, locul întâi a fost ocupat de S.P.S.U. Conpet S.A., locul al doilea a fost adjudecat de S.P.S.U.C.S.I., iar locul al treilea de S.P.S.U. OMV Petrom.

Echipele clasate pe prima treaptă a podiumului vor reprezenta judeţul Galaţi la faza interjudeţeană.

Citit 1408 ori Ultima modificare Joi, 15 Iunie 2017 21:32

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.