Biciclist UCIS de băutură

Biciclist UCIS de băutură
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un bărbat în vârstă de 55 de ani din judeţul Galaţi a avut parte de o moarte stupidă pe un drum judeţean, după ce s-a autoaccidentat din cauza propriului viciu. Trupul neînsufleţit al acestuia a fost găsit la primele ore ale dimineţii de luni, pe marginea DJ 251 A, alături de o bicicletă.

Poliţiştii au aflat că bărbatul era din localitate şi cum bicicleta nu avea avarii care să indice faptul că ar fi fost implicată în vreun eveniment rutier, au aşteptat concluziile medicilor legişti care au stabilit cauza morţii biciclistului. Specialiştii au concluzionat că acesta îşi rupsese gâtul în urma unei căzături, suferite, cel mai probabil, din cauza pierderii echilibrului.

"Conform raportului de expertiză medico-legală s-a stabilit faptul că moartea a fost cauzată de o leziune cervicală, ca urmare a căderii de pe bicicletă, rezultând și o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool în sânge", se arată într-un comunicat al IPJ Galaţi. În cauză a fost deschis un dosar penal, ce va fi clasat ca urmare a decesului celui care a provocat accidentul.

Citit 1507 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Septembrie 2017 18:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.