Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
1 comentariu

În semn de protest faţă de intenţia declarată a Guvernului de a transfera, de la 1 ianuarie 2018, contribuţiile sociale exclusiv în sarcina angajatului, Blocul Național Sindical inițiază campania socială „NU experimentelor sociale pe români!”.

Campania se adresează tuturor românilor, actuali sau viitori beneficiari ai sistemului de asigurări sociale, şi doreşte „să atragă atenția asupra felului în care românii sunt subiecți pentru acest experiment ilogic, ce are consecințe foarte grave, și să stopeze ca România să devină unica țară din lume (din 119 țări care au în implementare un sistem de protecție socială și a căror fiscalitate este monitorizată) în care contribuțiile sociale sunt aruncate doar pe umerii angajaților”.

Citit 980 ori Ultima modificare Joi, 14 Septembrie 2017 00:51

1 comentariu

 • postat de HB Joi, 14 Septembrie 2017 23:49 Link la comentariu
  1
  2

  Din Franta nu inteleg aceasta masura anti-sociala, mai ales venand de un guvern de stanga.
  Este o masura ultraliberala, in Franta guvernul nostru viseaza de ceva asa, insa este un guvern de dreapta.
  Nu inteleg, nu inteleg...

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.