O gălăţeancă, în echipa lui Despot la Vocea României (VIDEO)

O gălăţeancă, în echipa lui Despot la Vocea României (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Tudor Chirilă şi Adrian Depot s-au duelat verbal pentru a o avea în echipă la „Vocea României” pe gălăţeanca Oana Mirică. În vârstă de 29 de ani, absolventă de Jurnalism, Oana lucrează ca educatoare, dar cântă de când se ştie. Muzica a ajutat-o să se regăsească după momentul cumplit al pierderii tatălui, iar singurul ei mare regret este că părintele n-a apucat să o audă cântând. Prima apariţie publică a fost într-un pub, unde a cântat alături de trupa ei, iar interpretarea i-a fost răsplătită cu un rezidenţiat artistic, în fiecare marţi şi vineri.

Pe scena Pro Tv, gălăţeanca a interpretat piesa „I Won't Go For More” a artistei Selah Sue. În ultimele secunde ale interpretării, Chirilă şi Depot au apăsat butonul, revendicând-o, fiecare, în echipa lui.

Depot i-a spus că şi-ar fi dorit să o audă depăşind linia melodică şi improvizând, dar a asigurat-o că tot ceea ce a auzit a fost suficient de bine ca să se întoarcă.

Tudor i-a mărturisit că s-a întors pentru timbrul ei vocal şi i-a promis că îi poate oferi „partea de nebunie”. Însă, alegerea Oanei a fost Adrian.

Îi ţinem pumnii strânşi Oanei Mirică, să ajungă cât mai departe la „Vocea României”!

Citit 4156 ori Ultima modificare Luni, 25 Septembrie 2017 18:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.