Spectacolul caritabil "Albastru e culoarea mea"

Spectacolul caritabil "Albastru e culoarea mea"
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Miercuri, 29 noiembrie, începând cu ora 17,30, va avea loc a treia ediţie a spectacolului caritabil "Albastru e culoarea mea", devenit deja tradiţie în Galaţi. Evenimentul se va desfăşura la Casa de Cultură a Sindicatelor şi este organizat de Asociaţia de Sprijin pentru Părinţii şi Copiii cu Autism din Galaţi (APCA).

Spectacolul are ca scop strângerea de fonduri pentru a asigura continuitatea terapiilor de recuperare pentru copiii cu autism, care beneficiază de servicii specifice la centrul de zi "Căsuța Curcubeu - Centru multidisciplinar de intervenții specializate în autism - APCA Galaţi".

Pe scena Casei Sindicatelor vor urca mai mulţi artişti, care vor încânta publicul cu reprezentaţii pentru toate gusturile: trupa "Curcubeu", Alexandra Maria Lupoae, Sorina Caramfil, "VOCESchool Music and Dance", Gabriela Munteanu, Ansamblul Folcloric "Doiniţa Covurluiului", Centrul Cultural "JoY ARTelier" şi "Sueno Dance". Un moment cu totul special va fi oferit in deschiderea spectacolului de trupa "Curcurbeu", formata din copii de la APCA Galaţi, care vor urca pe scenă, ca în fiecare an, alături de părinţi şi voluntari ai asociaţiei.

În cadrul evenimentului, se va organiza şi o expoziție de produse hand-made, realizate de voluntarii asociaţiei, în cadrul Fabricii de bucurii speciale, care vor putea fi achiziționate în scop caritabil.

Biletele costă 15 lei şi vor putea fi cumpărate de la sediul APCA, din strada Maior Iancu Fotea nr. 46 sau de la Casa de Cultură a Sindicatelor.

APCA Galaţi este primul ONG înfiinţat în judeţul Galați centrat strict pe problematica autismului la copii.

Citit 1397 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Noiembrie 2017 09:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.