Faleza, ÎNCHISĂ până luni

Faleza, ÎNCHISĂ până luni

Evaluaţi acest articol
(15 voturi)
3 comentarii

Traficul rutier pe Faleza Superioară va fi închis în următoarele cinci zile, cu ocazia manifestărilor organizate de Sărbătorile Galaţiului. Astfel, începând de miercuri, 29 noiembrie, orele 10,00 şi până luni, 4 decembrie, orele 12,00, traficul va fi blocat pe bulevardul Marii Uniri, pe sectorul cuprins între intersecţia cu strada Gen. Alexandru Cernat şi intersecţia cu strada Prelungirea Traian. În acestă perioadă, circulaţia va fi deviată pe str. Armata Poporului, motiv pentru care organizatorii evenimentului îi roagă pe şoferi să nu parcheze autoturismele pe artera care va prelua, temporar, traficul de pe faleză. 

Citit 6992 ori Ultima modificare Joi, 30 Noiembrie 2017 14:42

3 comentarii

 • postat de Urasc romania Joi, 30 Noiembrie 2017 20:40 5.13.137.*** Link la comentariu
  0
  1

  Astia nu pot fi numiti altfel decat CRIMINALI. Sa montezi scena la 5metri de blocurile de locuinte, unde pot trai oameni batrani sau bolnavi. II fortezi sa inebuneasca intre 4 pereti din cauza ca le bubuie 5 zile geamurile ca in poligon! (...) de primar (...), unde vrei sa se duca, (...), oamenii care lucuiesc acolo? Nu toti au vile si case de vacanta ca (...) de voi! Ii omorati cu zile pe saracii pensionari care au ghinionul sa stea pe acolo! Si se mai intreaba lumea de ce tara asta e un cacat. Pai de asta, ca ne doare in cur de altii... venim, ne distram, spectacole, paine si circ, si ne doare absolut in cur ca altii sufera. Sa ii ia dracu', nu? Noi sa fim sanatosi. Asta e gena romanului.

  Raportează
 • postat de CS Marți, 28 Noiembrie 2017 13:00 185.195.16.*** Link la comentariu
  4
  30

  Ca la noi, la nimeni. Bine ca blocheaza iar centrul orasului si deviaza tot traficul pe Armata Poporului. Cum sa rogi pe soferi sa nu parcheze in zona. Unde sa-si duca masinile locatarii blocurilor turn? In parcarea supraetajata de la ancora? Sau se le urce pe bloc?
  Stam cu ruinile Mehid si nu suntem in stare sa facem acolo o zona de spectacole. Si-asa vine lumea ca la urs si gasesti numai melteni si gunoaie aruncate.

  Raportează
 • postat de ro Marți, 28 Noiembrie 2017 12:53 91.216.52.*** Link la comentariu
  2
  26

  Organizatorii "îi roagă pe şoferi să nu parcheze autoturismele pe artera care va prelua, temporar, traficul de pe faleză".
  Cineva uita ca politia este OBLIGATA sa asigure fluiditatea circulatiei pe sectoarele deviate, pentru evenimente organizate chiar de primarie.
  S-a vazut insa cat de "eficienta" este politia la ultima interventie de acest gen, odata cu asfaltarea de la bariera Traian.
  Cine poate fi tras la raspundere pentru incompetenta in gestionarea acestor situatii?
  Desigur primaria! Nu uitati cui sa cereti socoteala.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.