Oţelul, un nou transfer pentru promovare

Oţelul, un nou transfer pentru promovare
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Conducerea SC Oţelul Galaţi a perfectat un nou transfer pentru returul Ligii a III-a, cel al fundaşului dreapta Alexandru David, care a jucat în ultimele luni la AFC Hărman.

Noul jucător al echipei gălăţene a semnat un contract valabil până în vară, cu opţiune de prelungire pentru club, în cazul atingerii obiectivului, promovarea în liga secundă.

Alexandru David are 26 de ani şi a trăit experienţa Ligii I, jucând în primul eşalon mai întâi pentru FC Braşov (9 partide, în sezonul 2012-2013) şi apoi pentru Petrolul Ploieşti (10 meciuri, în sezonul 2015-2016).

La AFC Hărman, echipă din aceeaşi serie cu Oţelul, a ajuns vara trecută, anterior evoluând şi în liga secundă (132 de jocuri), la CS Otopeni, Arieşul Turda, Academica Clinceni, din nou FC Braşov şi apoi UTA Arad.

"Mă bucur că am semnat cu Oțelul, o echipă cu tradiție în fotbalul românesc şi un club care încearcă să ajungă acolo unde îi este locul, în elita fotbalistică, printr-un proiect curat şi bine structurat. Te simţi fotbalist când joci în faţa unor suporteri pătimaşi, aşa cum îi ştiu eu pe cei de la Galaţi. Obiectivul este să promovăm în Liga a II-a, sunt convins că putem să realizam acest lucru", a declarat noul jucător al SC Oţelul Galaţi.

Campania de transferări continuă

Iulian Apostol, team-manager SC Oţelul, a spus că s-a dorit mult realizarea acestui transfer şi că vor urma şi alte achiziţii, preferabil finalizate până la reunirea lotului, de la mijlocul lunii următoare. "Alexandru David a reprezentat un obiectiv al clubului în această campanie de achiziţii şi sunt bucuros că l-am putut îndeplini. Este un jucător cu experienţă, a evoluat în Liga I, l-am remarcat şi în meciul direct, din ultima etapă, de la Hărman. Ni l-am dorit foarte mult şi avem certitudinea că ne va ajuta în returul de campionat. În zilele următoare vom anunţa şi alte transferuri, lucrăm astfel încât lotul să fie în linii mari definitivat până la reunire şi apoi să avem o perioadă de pregătire centralizată, cu toţi jucătorii la dispoziţie”, a declarat Iulian Apostol.

David este al doilea transfer din această iarnă făcut de Oţelul, după cel al fundaşului central Bogdan Matei, venit de la formaţia de ligă secundă Academica Clinceni.

Citit 4733 ori Ultima modificare Joi, 28 Decembrie 2017 16:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.