Au rămas fără o parte din banii de la Primărie

Au rămas fără o parte din banii de la Primărie
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Unele dintre entităţile sportive gălăţene încheie anul cu probleme financiare suplimentare, după ce nu şi-au primit toţi banii ce le-au fost alocaţi de către Consiliul Local din bugetul municipalităţii aferent anului 2017, iar aceste sume nu mai pot fi virate până la sfârşitul anului. La sfârşitul săptămânii trecute, dinspre Primăria Galaţi li s-au făcut promisiuni că viramentele vor fi făcute în timp util, dar toate planurile sunt acum date peste cap.

CSM Dunărea este una dintre grupările aflate în această situaţie, suma pe care o mai avea de primit fiind de 100.000 de lei. "Nu s-au făcut încasări şi nu au mai avut de unde să ne dea. Normal că ne afectează, planificasem plăţi către sportivi", a comentat situaţia Mihai Brandabur, directorul clubului.

CS Universitatea mai avea de încasat 40.000 de lei, din totalul de 140.000 de lei, sumă ce îi fusese alocată încă de la prima rectificare bugetară votată de Consiliul Local. "Ni s-a spus că vor fi făcute viramentele, astfel că ne făcusem calculele şi pe baza acestor bani. Acum avem datorii de acoperit, plus că le făcusem anumite promisiuni sportivilor şi nu le putem onora. Totuşi, am încredere că vor fi găsite soluţii şi să se rezolve la începutul anului următor",  a spus Mihai Pantea, preşedinte CSU.

Viceprimarul Sorin Enache a spus că problemele au fost generate de suma mică primită de la bugetul statului. "Am primit cu zece milioane de lei mai puţin şi de aici... Căutăm soluţii, unde sunt depuse documentele justificative complete, înregistrate, se pare că putem plăti în ianuarie. Eventual o să compensăm şi printr-o nouă alocare într-o şedinţă a Consiliului Local din ianuarie", a explicat Sorin Enache.

Citit 2500 ori Ultima modificare Vineri, 29 Decembrie 2017 13:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.