Sporting Lieşti, multe schimbări în lot pentru retur

Sporting Lieşti, multe schimbări în lot pentru retur
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipa gălăţeană Sporting Lieşti, care în ultimele sezoane a fost mereu în prima parte a ierarhiei Ligii a III-a, are şi pentru actualul campionat un obiectiv ambiţios, clasarea pe una din primele cinci poziţii.

La jumătatea competiţiei, Sporting este pe locul 6, cu 24 puncte (38-18 golaveraj) şi plus 6 la adevăr, iar pentru a urca în clasament s-au făcut modificări importante în ceea ce priveşte componenţa lotului: au plecat şase jucători şi au venit şapte. Preda şi Coman au mers la Sportul Chiscani, Bursuc la Unirea Braniştea, Cană şi Laurenţiu Iancu - la ASC Universitatea "Dunărea de Jos" Galaţi, în timp ce Munteanu s-a retras din activitate.

La capitolul noutăţi, Sporting Lieşti pare să iasă fortificată din această iarnă. Au venit patru jucători de la Oţelul, fundaşul stânga Robert Ciurea, fundaşul central Maftei, canadianul Itoafa şi atacantul croat cu cetăţenie elveţiană Dejan Subotici, toţi sub formă de împrumut, până la vară. De asemenea, lotului antrenat de Ionuţ Niculcea - principal, Dorinel Matei şi Cristi Brăneţ - secunzi i s-au mai alăturat, în această lună, Gohoreanu (ultima dată la Metalosport), Dănăilă (de la Valea Mărului) şi Tudose (de la juniorii LPS Galaţi). Restul jucătorilor care completează lotul sunt: Vădeanu, Vicol, Brăneţ jr. - Filimon, Stancu, Voicu, Manea, B. Dumitru, Lovin, Adamache, I. Constantinescu, I. Iancu, Sprânceană, Zaharia, Blănaru şi Mihu.

Antrenamentele au fost reluate pe 16 ianuarie, cu şedinţe de pregătire în sala de forţă, dar şi în aer liber. Pentru realizarea omogenităţii au fost perfectate opt meciuri de pregătire. Primul a avut loc deja - 3-0 cu juniorii A de la Liceul Sportiv Galaţi, următoarele fiind planificate astfel: pe 31 ianuarie cu Dacia Unirea Brăila, pe 3 februarie cu Universitatea Galaţi, pe 8 februarie cu  echipă ce va fi stabilită în zilele următoare, pe 14 februarie - la Sportul Chiscani, pe 18 şi 21 februarie - o dublă (tur-retur) cu Metalul Buzău, iar ultima repetiţie va avea loc pe 24 februarie, pe terenul din Lieşti, cu CSM Focşani.

Returul este programat să înceapă pe 3 martie, primul adversar fiind Sănătatea Dărăbani, meci ce se va disputa pe teren propriu (în tur 2-1 pentru Sporting).a

Citit 4271 ori Ultima modificare Marți, 30 Ianuarie 2018 19:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.