Secetă de jocuri în acest weekend. Un singur meci oficial și acela în deplasare

Secetă de jocuri în acest weekend. Un singur meci oficial și acela în deplasare
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În acest final de săptămână, gălățenii amatori de spectacol sportiv nu au niciun meci oficial la îndemână, pe teren propriu.

Acest lucru s-a întâmplat foarte rar, dar situația este posibilă din cauza pauzelor competiționale de la volei (masculin și feminin), baschet sau futsal, în timp ce fotbalul, în care sunt angrenați gălățenii, este încă în vacanță.

Așadar, astăzi, doar o singură echipă se va afla în arenă. Este vorba despre cea a handbalistelor de la CSU Danubius, care va juca în deplasare, la Măgura Cisnădie, de la ora 18,00, într-un meci contând pentru etapa a 17-a din Liga Națională. Încă un examen sever pentru elevele antrenorului Valeriu Costea, aflate într-o perioadă în care sunt nevoite să lupte din răsputeri pentru evadarea din ”zona fierbinte” a clasamentului. CSU Danubius se află pe o poziție total nefavorabilă, locul 12 (ce trimite la baraj), în timp ce adversarele se află pe locul al patrulea. Acest lucru nu înseamnă, apriori, și înfrângere, antrenorul și fetele declarând înaintea deplasării, că vor lupta cu toate puterile pentru un scor favorabil. În tur, CSU s-a impus la limită, cu scorul 21-20.

Meciuri de verificare pentru fotbaliști

Cele două echipe gălățene prezente în Liga a III-a susțin, astăzi, ultimele meciuri de verificare în vederea startului returului, de peste o săptămână. SC Oțelul va primi, astăzi (ora 12,00), vizita echipei brăilene Sportul Chiscani, iar meciul va fi găzduit, pentru a doua oară consecutiv, de terenul din Schela.

Sporting Liești susține ultima verificare, astăzi, pe propriul teren. Parteneră va fi CSM Focșani, colegă de eșalon, iar întâlnirea va începe la ora 12,00. Și două meciuri ale unor echipe din Liga a IV-a: Universitatea ”Dunărea de Jos” - SC Vaslui, astăzi, ora 14,00, pe terenul sintetic ”Dunărea II”, în timp ce mâine, Zimbrul Slobozia Conachi va juca cu Sportul Ciorăști, liderul Ligii a IV-a din Vrancea (Stadionul ”Siderurgistul”, ora 12,30).

Astăzi debutează meciurile returului Ligii a II-a, în care vor oficia și câțiva arbitri gălățeni. Astfel, Adrian Viorel Cojocaru va ”fluiera” derbiul Dunărea Călărași - FC Hermannstadt (Sibiu), în timp ce la partida Sportul Snagov- Ripensia Timișoara se vor afla ”tușierii” Florian Vișan și Daniel Vlase.

Citit 1180 ori Ultima modificare Vineri, 23 Februarie 2018 20:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.