Arcada şi Phoenix, dueluri cu oltenii

Arcada şi Phoenix, dueluri cu oltenii
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În această seară, la Sala Sporturilor “Dunărea”, este programat un nou cuplaj cu meciuri de volei şi baschet din prima ligă, în care formaţiile gălăţene vor juca cu echipe ale aceluiaşi club, SCMU Craiova.

Voleibaliştii de la Arcada n-au avut prea mult timp să se bucure de imensa victorie de la Ploieşti, obţinută miercuri seară (3-2), pentru că vine repede un nou meci dificil, cel programat astăzi, de la ora 17,00, cu incomoda SCMU Craiova, ocupantă a locului 5.

Formaţia gălăţeană, aflată pe locul trei, a reintrat cu adevărat în lupta pentru titlul de campioană printr-o serie de şapte victorii consecutive şi mai ales prin ultima dintre ele, pe terenul contracandidatei Tricolorul Ploieşti. Astfel, cei de la Arcada au astăzi o singură variantă, cea a victoriei la un scor de trei puncte, pentru a nu-şi irosi toată munca din ultima perioadă.

În această etapă, ultima din turul play-off-ului, cele două contracandidate la primul loc au meciuri în deplasare în care pot avea probleme, Steaua la CSM  Bucureşti, respectiv Tricolorul Ploieşti pe terenului puternicei VM Zalău.

Phoenix, derbi al orgoliilor

SCMU Craiova a venit la Galaţi şi cu echipa masculină de baschet, pentru a juca în Liga Naţională cu Phoenix, în al doilea meci al cuplajului, de la ora 19,00. Între cele două formaţii în ultimii ani s-a creat o aprigă rivalitate, mai mereu fiind în luptă directă pentru intrarea în play-off, astfel că se anunţă un meci interesant. Şi acum cele două echipe sunt în luptă directă, de data aceasta pentru locul şapte, Phoenix şi SCMU Craiova având acelaşi număr de puncte. Cel puţin teoretic,Phoenix porneşte favorită, echipa gălăţeană arătând de câteva etape bune că este într-o creştere semnificativă de potenţial, punând probleme tuturor echipelor de pe locurilor fruntaşe pe care le-a întâlnit.

Citit 1198 ori Ultima modificare Vineri, 23 Martie 2018 19:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.