OȚELUL a dat drumul la goluri, Sporting câştigă în zece oameni

OȚELUL a dat drumul la goluri, Sporting câştigă în zece oameni
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Echipa de fotbal Oțelul Galați a câștigat, scor 3-0, partida cu Sănătatea Darabani, disputată sâmbătă, pe teren propriu, în cadrul etapei a 20-a din Liga a III-a, Seria I. De asemenea, Sporting Lieşti a reuşit să câştige acasă, scor 2-1, în faţa echipei de pe locul 3, CSM Roman, chiar dacă a evoluat mult timp în inferioritate numerică.

Oţelul a obţinut prima victorie din retur, meci pe care şi l-a făcut uşor din prima jumătate de oră. Jocul ofensiv a fost mult mai consistent faţă de precedentele două partide (ambele încheiate cu 0-0) şi a rezultat un meci fără emoţii pentru puţinii fani din tribună (600 de spectatori). Atacantul Alexandru Muscă şi-a regăsit forma sportivă din prima parte a campionatului, deschizând scorul în min. 19, când a finalizat o centrare perfectă a lui Bârlădeanu. Apoi, Bahnaşu a fost faultat în careul advers, iar Necşulescu a făcut 2-0, din penalti, în min. 26. Cel de-al treilea gol a fost înscris de Bahnaşu, în min. 57. Oţelul a mai avut multe alte mari ocazii de a înscrie, prin Sălăgeanu (16’), Bahnaşu (24’), Muscă (39’, 53’, 62’- bară), Danciu (81’) şi Silvestre (88’).

Singurele aspecte negative pentru echipa gălăţeană au fost cartonaşele galbene primite de Sălăgeanu şi căpitanul Bârlădeanu, care astfel sunt suspendaţi pentru meciul următor, cel de marţi, în deplasare, cu Bucovina Rădăuţi. "Mi se pare ciudat ca exact singurii jucători ce erau în pericol de suspendare să fie primii avertizaţi cu galbene, iar eu nu prea cred în coincidenţe. Oricum, avem soluţii de a-i înlocui", a reacţionat antrenorul Alexandru Ciobanu.

Într-un alt meci al rundei, una dintre pretendentele la promovare, FC Csikszereda a făcut doar egal în deplasarea cu Olimpia Râşnov, scor 2-2, după ce formaţia din Miercurea Ciuc conducea cu 2-0 în min. 48!

Liești, pe locul 4

După succesul de sâmbătă, 2-1 cu CSM Roman, Sporting Liești a urcat un loc în clasament, cu 36 de puncte (40-19 golaveraj). Echipa gazdă a făcut un joc foarte bun și, deși a evoluat în zece oameni din minutul 17 (a fost eliminat Dănăilă), până la pauză a făcut 2-0, prin reușitele lui Munchiu și Ionuț Constantinescu, ambele goluri în urma unor lovituri de colț.

Antrenorii Ionuț Niculcea și Daniel Matei au început cu: Vădeanu - Filimon, Voic, Maftei, Gohoreanu - Munchiu, I. Constantinescu - I. Iancu, Mihu, Zaharia - Dănăilă. Au mai jucat: Ciurea, Lovin, Stancu și Itoafa.

Lieștenii au două deplasări foarte grele: la KSE Tg. Secuiesc (3 aprilie) și la Czikszereda Miercurea Ciuc (6 aprilie).

Situaţia din fruntea clasamentului: Aerostar Bacău 43 puncte, Csikszereda 40 p, Oțelul 37 p, Sporting Liești și CSM Roman câte 36 puncte.

Citit 1904 ori Ultima modificare Duminică, 01 Aprilie 2018 16:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.