Oțelul, victorie la Rădăuți și apropiere de liderul seriei

Oțelul, victorie la Rădăuți și apropiere de liderul seriei
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

UPDATE: Oțelul a câștigat, scor 1-0 în fața sucevenilor de la Bucovina Rădăuți, unicul gol al partidei fiind marcat de Cârjan, în minutul 60. În urma acestui rezultat, SC Oțelul a urcat pe locul 3 (40 p) în clasamentul seriei, la șase puncte în urma liderului - Aerostar Bacău. 

Sporting Liești a remizat la Tg. Secuiesc, scor 1-1 (Iancu, min 48) și se menține pe locul 4, la egalitate (37 p) cu CSM Roman, departajate de golaveraj. (SB)


 

Săptămâna Mare este o perioadă plină pentru echipele din cel de-al treilea eşalon de fotbal. Federaţia de specialitate a programat jocurile a două etape: astăzi, meciurile restante din etapa a IV-a, iar vineri, 6 aprilie, confruntările din etapa a VI-a a returului.

Astăzi se va juca astfel: Bucovina Rădăuţi - Oţelul şi KSE Tg. Secuiesc - Sporting Lieşti, în timp ce vineri Oţelul va merge la CSM Paşcani, iar Lieştiul, la AFK Miercurea Ciuc (Csikszereda). "Oţelarii" au efectuat, ieri-dimineaţă, un antrenament (după meciul de sâmbătă şi refacere), iar la orele prânzului au plecat spre Rădăuţi. Antrenorul Alexandru Ciobanu are două indisponibilităţi - Sălăgeanu şi Bârlădeanu. Aceştia au fost penalizaţi cu cartonaşe galbene şi, pentru cumul de avertismente, nu vor putea evolua.

Sporting Lieşti vine după un succes important, 2-1 cu Roman, echipă cu care împarte locurile 4-5, cu câte 36 de puncte. După două zile de refacere şi antrenament, elevii lui Ionuţ Niculcea şi Dorinel Matei au plecat în cursul zilei de astăzi la Tg. Secuiesc. Cu excepţia lui Al. Dănăilă - suspendat (după eliminarea de sâmbătă) şi Ionuţ Constantinescu - indisponibil, întregul lot de jucători este valid. Începând din această lună, meciurile din Liga a III-a se vor disputa începând de la ora 17,00.

Arbitri și observatori gălățeni

La meciurile de astăzi, ale echipelor din Liga a III-a, vor oficia și câțiva arbitri și observatori gălățeni. Meciul Petrolul Ploiești - FC Tunari va fi arbitrat de Alexandru Burloiu, iar la una din tușe va fi Răzvan Bedreagă; "centralul" Răzvan Beldiman va "fluiera" partida FCSB II - Axiopolis Cernavodă, în timp ce "asistentul" Daniel Băraru va fi prezent la Voința Tg. Măgurele - Sporting Roșiori.

Doi observatori gălățeni au fost "distribuiți" astfel: Daniel Burloiu, la Farul Constanța - Victoria Traian (Brăila), în timp ce Liviu Ciubotariu se va afla la Buzău, pentru întâlnirea Metalul - Sportul Chiscani.

Citit 3448 ori Ultima modificare Marți, 03 Aprilie 2018 23:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.