Arcada, zece la rând și numărătoarea continuă
Foto: Sonia Baciu

Arcada, zece la rând și numărătoarea continuă
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Echipa masculină de volei Arcada Galați a câștigat derbiul cu a treia clasată, Steaua București, la scor cu care a luat toate cele trei puncte: 3-1 (25-18, 25-22, 22-25, 25-14).

Cu excepţia unei scurte perioade din setul trei, când steliştii au crescut pe atac şi de la 18-18 au făcut trei puncte la rând, avans cu care s-au dus până la câştigarea acestui act, Arcada a jucat excelent şi a dominat autoritar. Ultimul set s-a jucat într-o atmosferă plină de entuziasm, creată de jucătorii echipei gălăţene, atât prin atitudine cât şi prin calitatea jocului, şi întreţinută din plin de public.

Astfel, Arcada a ajuns la a zecea victorie consecutivă în campionat (12, cu tot cu cele din Cupa României), serie cu care s-a apropiat la doar trei puncte de ocupanta primul loc, Tricolorul Ploieşti, duelul decisiv pentru titlul de campioană fiind foarte posibil să se dea la Galaţi, în meciul direct, programat pe 21 aprilie. În total, mai sunt de jucat patru etape, în care Arcada are nevoie, cel puţin teoretic, atât de victorie la scor de trei puncte în meciul direct, cât şi de cel puţin un punct pierdut de ploieşteni în celelate trei jocuri, pentru că la egalitate de puncte criteriul de departajare este setaverajul, unde ploieşteni stau mult mai bine.

Citit 2078 ori Ultima modificare Vineri, 06 Aprilie 2018 00:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.