VOLEI MASCULIN | Arcada, înfrângere surprinzătoare în fața Stelei

VOLEI MASCULIN | Arcada, înfrângere surprinzătoare în fața Stelei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE: Arcada a pierdut, scor 0-3, în fața formației Steaua, în meciul disputat marți, în deplasare. Cu acest rezultat diferența față de liderul campionatului, Tricolorul Ploiești s-a mărit la patru puncte. Din actualul sezon mai sunt de jucat doar două meciuri. În etapa viitoare, sâmbătă, la Galați, se va disputa derbiul playoff-ului, între Arcada (70 puncte) și Tricolorul (74 p).


Campionatul primei ligi masculine a ajuns la antepenultima etapă, programată astăzi, cu o luptă extrem de echilibrată pentru primul loc între Tricolorul Ploieşti şi Arcada Galaţi, diferenţa fiind de numai două puncte în favoarea ploieştenilor. Formaţia gălăţeană, având la orizont meciul direct, programat pe teren propriu, sâmbătă, are nevoie, pentru a nu depinde decât de propriile rezultate, să-şi câştige la scoruri de trei puncte toate aceste ultime trei jocuri, iar primul dintre acestea va avea loc în această seară, de la ora 20.00, în deplasare, cu Steaua Bucureşti. Arcada are potenţial de a bifa a 12-a victorie consecutivă în campionat, ţinând cont că a câştigat pe terenul steliştilor în finalul sezonului regulat, i-a învins şi recent cu 3-1 la Galaţi, pe 5 aprilie, iar voleibaliştii gălăţeni ştiu că pentru a reuşi şi acum este nevoie tot de concentrare maximă. "Cei de la Steaua, în momentul în care le intră serviciul, pot să bată pe oricine, inclusiv pe noi. De aceea, trebuie să fim foarte pregătiți, să tratăm cu mare atenție acest meci", a avertizat Andrei Spînu.

Meciul Steaua - Arcada va fi televizat în direct de Digisport 4.

Cu două ore mai devreme (18,00), va începe la Craiova celălalt meci foarte important al etapei, SCMU Craiova - Tricolorul Ploieşti, de la care suporterii gălăţeni speră la o mână de ajutor din partea formaţiei oltene.

Citit 1836 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Aprilie 2018 08:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.