United și Danubius au ratat, la limită, calificarea

United și Danubius au ratat, la limită, calificarea
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În weekend s-au încheiat meciurile turneelor semifinale din cadrul Campionatului Național de handbal junioare. Două dintre echipele gălățene ajunse în această fază au jucat în sălile din Bacău, respectiv, Sf. Gheorghe.

În orașul lui Bacovia au fost prezente junioarele III de la Clubul United, care au încheiat pe locul al treilea. Elevele antrenoarei Sanda Asandei au obținut trei victorii și au înregistrat două înfrângeri, ratând de puțin calificarea la turneul final, unde vor merge doar primele două clasate.

A doua echipă gălățeană semifinalistă a fost cea a ACS Danubius 2010. Aceasta a avut o evoluție bună, ratând de puțin calificarea mai departe. "Deși ne-am prezentat cu cea mai tânără echipă din campionat, fetele care vor mai juca la această categorie a junioarelor I încă două sezoane, ne-am comportat foarte bine, calificarea noastră ținând de rezultatul unui alt meci, care nu ne-a fost favorabil", ne-a declarat prof. Alexandrina Soare, o binecunoscută antrenoare a handbalului nostru. Danubius a înregistrat două victorii, un rezultate de egalitate și două înfrângeri, încheind turneul pe locul al patrulea.

CSU Danubius, victorie la Galați

Băieţii de la CSU Danubius au completat splendidul succes al echipei feminine, printr-o victorie în faţa CS Municipal II Bucureşti. A fost 31-28, după 15-13 la pauză. Chiar dacă disputa a fost sub semnul echilibrului, elevii antrenorului Florin Andronic s-au aflat permanent la cârma jocului. Gălăţenii au avut şi un marcator de excepţie, Cosmin Olaru, cu o duzină de reuşite. După acest succes, CSU Danubius ocupă locul al şaselea în Seria Est, cu 21 de puncte.

Marcatorii şi echipa aliniată: Ungureanu, Muşat, Gavrilă - Mârşiu 8 goluri, Frangulea 1, St. Ionel 1, Chiriac 5, Olaru 12, Bursuc 3, Simo 1, Ghenghea şi Ionescu.

Următorul meci al gălăţenilor se va disputa pe 20 aprilie, cu CSM Bacău, în deplasare.

Citit 1287 ori Ultima modificare Marți, 17 Aprilie 2018 16:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.