UPDATE | Reînvie tradiţia kartingului la Galaţi. MODIFICĂRI

UPDATE | Reînvie tradiţia kartingului la Galaţi. MODIFICĂRI
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

UPDATE | Proba de circuit a competiției Kart Low Cost 2018 se va desfășura sâmbătă (9,00-13,30) la Colegiul Tehnic ”Traian Vuia”.


Echipa de studenţi a Facultăţii de Inginerie, „Danube Pistons”, participă pentru prima dată la competiţia „Kart Low Cost” organizată în perioada 11-12 mai de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi. Vineri, în prima zi a concursului, participanţii (64 de studenţi coordonaţi de 11 profesori, cu opt karturi cu motoare termice şi trei karturi cu motoare electrice) îşi vor prezenta proiectele, în sala D12, la Facultatea de Inginerie.

Proba de circuit va avea loc sâmbătă, pe Faleza Superioară a Dunării, pe traseul Elice-Parc Viva. Participanţii sunt de la Institut Supérieur de l'Automobile et des Transports, Nevers, Franţa, Universităţile din Piteşti, Craiova, Galaţi şi Politehnica Bucureşti.

Printre partenerii KLC 2018 se numără Primăria Galaţi, Societatea Inginerilor de Automobile din România şi Academia de Ştiinţe Tehnice din România.

“Mulţumesc Primăriei Galaţi pentru sprijin. Încercăm să reînviem tradiţia de karturi, iar pe viitor ne dorim reabilitarea kartodromului şi înscrierea lui într-o competiţie naţională. Galaţiul va fi reprezentat de o echipă formată din trei studenţi şi o tânără, care au asamblat un kart cu motor termic”, a declarat prof. univ. dr. Cătălin Fetecău, organizatorul competiţiei.

Citit 7586 ori Ultima modificare Sâmbătă, 12 Mai 2018 00:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.