FOTBAL FEMININ | Ploaie de goluri pe Siderurgistul

FOTBAL FEMININ | Ploaie de goluri pe Siderurgistul
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cele două echipe FC Universitatea au obţinut victorii pe teren propriu. Formaţia secundă a clubului gălăţean a întâlnit în Liga a III-a pe Progresul București, pe care a învins-o cu scorul de 4-2, prin realizările jucătoarelor Andreea Surcică, Ana Călin, Iulia Mihalea și Diana Năcuță.

A urmat o ”ploaie de goluri” în meciul vedetă, în care prima echipă FC Universitatea a jucat cu Navobi Iași, în Liga a II-a. Vicecampioane și finaliste ale ”Cupei României” în sezonul trecut, ieșencele sunt o umbră a echipei care făcea mare performanță în 2017. Lovite de ”sindromul financiar” oaspetele s-au prezentat cu jucătoare de valoare modestă, pradă ușoară pentru elevele lui Gabriel Călinescu și Alexandru Caracaș, iar rezultatul a fost conform așteptărilor: 12-1 și o sumedenie de alte ratări. Gălățencele au punctat prin: Loredana Nica - 5 goluri, Carmen Marcu 4, Dumitrița Prisăcari, Maria Stamate și Mădălina Sfinteș.

Echipa aliniată: Roxana Pazargic - Elena Răduc, Olga Cușinova, Alexandra Ivan, Valentina Ivan - Mădălina Sfinteș, Dumitrița Prisăcari - Maria Stamate, Loredana Nica, Irina Topal - Carmen Marcu. Au mai jucat: Anastasia Sivolobova și Elena Ivan.

Urmează o scurtă pauză, până pe 19 mai, când sunt programate meciurile: Vulpițele Galbene Roman - FC Universitatea (în Liga a III-a) și, pe 20 mai, marele derbi al returului din eşalonul secund, între primele două clasate - Selena Constanța (locul 2, cu 31 p) și FC Universitatea (34 puncte).

Sursa foto: Facebook, AFC Universitatea Galați

Citit 1248 ori Ultima modificare Luni, 07 Mai 2018 16:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.