Socios şi abonaţii Oţelului, invitaţi la stadion

Socios şi abonaţii Oţelului, invitaţi la stadion
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Suporter Club Oţelul îşi invită cei mai fideli susţinători la stadion, mâine, pentru un eveniment special, o sesiune foto a comunităţii roşu-alb-albastre: membrii cotizanţi, abonaţii, echipa şi conducerea clubului. "Alături de jucători şi stafful tehnic, în acest sezon ați fost dumneavoastră, suporterii noștri minunați, care ați renăscut și susținut clubul fanion al orașului Galați. Astfel, în semn de prețuire pentru sprijinul necondiționat acordat în această stagiune, SC Oțelul Galați va invită la o ședință foto specială, dedicată familiei Oțelul. Evenimentul va avea loc vineri, 25 mai, cu începere de la ora 17:30, pe Stadionul "Oțelul", iar accesul se va face pe la poarta VIP, folosind cardul de membru sau abonamentele de la meciurile de pe teren propriu din acest sezon. După eveniment, puteți asista la ultimul antrenament al echipei din stagiunea curentă", se precizează într-un comunicat al clubului.

Sesiunea foto va fi realizată de Sportul Ilustrat, care îi roagă pe suporteri să vină îmbrăcaţi în tricouri roşii sau albastre.

Oţelul va susţine sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 18.00, ultimul meci din acest sezon al Ligii a III-a, în compania formaţiei AFC Hărman.

Citit 2012 ori Ultima modificare Joi, 24 Mai 2018 12:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.