Prima manşă din semifinalele judeţene ale ”Cupei României”. Echipa de FOTBAL Universitatea Galaţi, ca şi calificată în finală
Foto: Sorin Pană (Sportul Ilustrat)

Prima manşă din semifinalele judeţene ale ”Cupei României”. Echipa de FOTBAL Universitatea Galaţi, ca şi calificată în finală
Jucătorii de la Zimbrul (tricouri albastre), împreună cu cei de la Braniştea
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cele patru semifinaliste din faza judeţeană a "Cupei României" au susţinut partidele tur ale penultimei etape a competiţiei. Au fost două meciuri cu încărcătură în acest final fierbinte de sezon, în care trei dintre cele patru formaţii sunt implicate şi în stabilirea campioanei Ligii a IV-a. În cele două partide s-au evidenţiat compartimentele ofensive, cu nu mai puţin de 16 goluri înscrise.

Zimbrul Slobozia Conachi a evoluat pe terenul formaţiei în care-şi pune ultimele speranţe pentru câştigarea Ligii a IV-a, Unirea Braniştea, în faţa căreia a pierdut, scor 5-4. Au marcat Lăutaru 2, Marin, Ghibirgiu şi Sârbu pentru Unirea, respectiv, Spânache, Năpârlică şi Ţârţâră.

Zimbrul se află pe primul loc în campionat, la egalitate de puncte cu Universitatea "Dunărea de Jos", aceasta din urmă având avantajul rezultatelor directe favorabile, primul criteriu de departajare după cel al numărului de puncte. Mai este de jucat doar o etapă, în care singura variantă pentru Zimbrul este ca Universitatea să nu se impună în deplasarea de la… Braniştea.

Deşi cu gândul mai mult la acest meci decisiv, care va avea loc duminică (ora 12.00), echipa studenţilor şi-a asigurat în mare măsură intrarea în finala Cupei, câştigând cu 6-1, în deplasare, meciul tur cu Muncitorul Ghidigeni. Pentru gazde a marcat Hârcă, iar pentru Universitatea au înscris Perju 2, Florea 2, Ţuiu şi Hilohi.

Returul semifinalelor este programat pe 13 iunie, iar finala urmează să aibă loc pe 17 iunie, cu o săptămână înaintea primul joc din barajul pentru promovarea în Liga a III-a, unde formaţia gălăţeană care va deveni campioană va întâlni echipa lui Bănel Nicoliţă, CS Făurei.

Citit 1720 ori Ultima modificare Joi, 07 Iunie 2018 16:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.