Pompierii gălăţeni sunt şi fotbalişti valoroşi

Pompierii gălăţeni sunt şi fotbalişti valoroşi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cea mai importantă competiţie de minifotbal rezervată lucrătorilor ISU (Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă) a ajuns la cea de-a cincea ediţie, care a fost organizată la galaţi, în parteneriat A.J. Fotbal. Competiţia s-a numit „Cupa Asociaţiilor Sportive ale Pompierilor din România” şi a reunit la start selecţionatele a 16 judeţe, calificate la acest turneu final în urma fazei zonale.

La fel ca în anii precedenţi, echipa Galaţiului s-a numărat printre protagonistele competiţiei, de această dată impunându-se la scoruri categorice, până a ajuns la marea finală. Gălăţenii s-au clasat pe primul loc în grupă, după ce au trecut de formaţiile judeţelor Bistriţa Năsăud, scor 5-2, Gorj, scor 5-0, şi Alba, scor 6-3. Bine au mers lucrurile şi în fazele superioare: 4-3 cu ISU Braşov în „sferturi” şi 3-1 cu ISU Mureş în semifinale. Finala a avut o desfăşurare aparte, în care echipa noastră a întâlnit-o pe cea a judeţului Dâmboviţa . A fost o dispută aprigă, cu numeroase faze spectaculoase, încheiată cu succesul la limită al oaspeţilor, scor 2-1. Golul gălăţenilor l-a avut ca autor pe Marius Stoian, cel care a fost golgheter al turneului, cu 10 reuşite. A arbitrat un cuplu gălăţean: Florin Macovei şi Ionuţ Cojocaru. La distincţiile individuale acordate de organizatori se evidenţiază şi titlul de cel mai bun antrenor, care a revenit gălăţeanului Laurenţiu Marinescu.

De notat că echipa ISU Galaţi a fost prezentă la toate cele cinci ediţii a „Cupei A.S.P.R”, în patru dintre ele termina pe una din primele două poziţii. Astfel, în 2014 şi 2016 pompierii noştri au fost campioni, iar in 2015 şi 2018 – vicecampioni.

Lotul jucătorilor ce au evoluat la această ultimă ediţie a fost format din: Mocănică, Ţapu, Al. Burloiu – M. Stoian, Nette, Lazăr, Vlase, Agache, Zosin, Ariton (căpitanul echipei), Mocanu, Muşat, Năstăsache şi Manea.

Citit 4400 ori Ultima modificare Vineri, 29 Iunie 2018 19:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.