Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

"În fiecare vară, efectuăm selecţie pentru a depista alţi şi alţi copii talentaţi, care să se înscrie în secţia noastră de patinaj artistic. Colindăm unităţile preşcolare, dar îi aşteptăm pe doritori şi la Patinoarul Artificial, în fiecare luni, miercuri şi vineri, de la ora 18,00", ne-a spus prof. Ramona Dinu, antrenoarea de la Dunărea Galați. Aceasta ne-a mai spus că au prioritate feţitele şi băieţii în vârstă de şapte ani, dar sunt primiţi şi cei mai mici. În acelaşi timp, continuă pregătirile grupei de performanţă, în frunte cu campionul de juniori Andrei Tănase (foto), care are ca obiectiv de performanţă un Grand Prix, în această toamnă. Alături de acesta, se antrenează la Patinoar şi la Bazinul de la Baia Comunală Iustin Tuhoarcă, Călin Dorobăţ, Amelie Alexandru şi Rihana Rusu. Şi cum aşchia nu sare departe de trunchi, Rihana este nepoata antrenorului de hochei pe gheaţă Stelian Rusu, unul dintre ctitorii sportului cu pucul și crosa la Galaţi.

Citit 527 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Iulie 2018 00:20

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro